Stockholm – Torsdag och en tjuvkik

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Stockholm – Torsdag och en tjuvkik

 

Hallooj!

 

Alltså ja Torsdag och jag har börjat förbereda mig på helg. Mina boys stannar hemma på fredagar och vi intar helgen i pyjamas, slöhäng och pyssel. Japp de pysslas alltid en massa under helgerna! Klippa och klistra.

Så här sitter jag och funderar över olika ting. Fick erbjudande om att ställa ut mina bilder som ett event och lokalen är perfekt verkligen. Jag har ju aldrig gjort någon utställning förut men det skulle vara så himla kul verkligen att visa upp sina verk på tavla ordentligt och inte bara på hemsidan och Instagram. Skulle ni komma? Lite erbjudanden för dagen, känna och klämma på lite rekvisita och hänga med mig lixom?

Skrämmande och fantastiskt samtidigt..

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjen Lennartsson/Emani

Grönskan. Sommaren. Värmen! Man ville inte att kvällen skulle ta slut och lille herr lejon stod och vrålade över sitt kungarike sent in i kvällen

Läs mer »
Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »