Stockholm – Torsdag och en tjuvkik

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Stockholm – Torsdag och en tjuvkik

 

Hallooj!

 

Alltså ja Torsdag och jag har börjat förbereda mig på helg. Mina boys stannar hemma på fredagar och vi intar helgen i pyjamas, slöhäng och pyssel. Japp de pysslas alltid en massa under helgerna! Klippa och klistra.

Så här sitter jag och funderar över olika ting. Fick erbjudande om att ställa ut mina bilder som ett event och lokalen är perfekt verkligen. Jag har ju aldrig gjort någon utställning förut men det skulle vara så himla kul verkligen att visa upp sina verk på tavla ordentligt och inte bara på hemsidan och Instagram. Skulle ni komma? Lite erbjudanden för dagen, känna och klämma på lite rekvisita och hänga med mig lixom?

Skrämmande och fantastiskt samtidigt..

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »