Välkomna till mitt lilla torp

Intill hästgården i Rimbos utkant ligger det lilla torpet Mrs Frankie renoverat om till en gosig studio för de minsta.

Vill ni följa studion och dess vardagliga bestyr så hittar ni enklast nytt material på mina stories/höjdpunkter på instagram.

www.instagram.com/mrsfrankie.se

Längre ner finns mera information

Rekvisita

I studion finns klädes rekvisita i storlek 44-80. Jag har också mängder av sjalar, kuddar, korgar, bakgrunder, hårband, mössor, rompers, sets, och blomster. Klänningar i storlek 34-46 finns även att låna för gravida/mammor för deras bilder.


Tanken är att allt ska finnas här så att jag enkelt ska kunna ge er Mrs Frankie känslan. -Önskas det tas med plagg/gosedjur går det självklart bra.

Belysning

I studion använder jag mig framförallt av Dagsljuslampor som ger mjuka lugna skuggor och hjälper mig att få den softa känslan i bilderna. Ibland arbetar jag även med naturligt ljus via fönster som filtreras med de vita gardinerna för att mjukas upp. 

Bebisfotografering

Bilder tillsammans

Studion är framförallt anpassad för mindre barn mellan 0-12 månader. Det går givetvis bra att ta några familjebilder under en nyfödd/bebisfotografering i min lifestyle-hörna. Bilderna varieras med er i familjen där det är fokus på kramar och bus.

Det går dessvärre inte att göra en hel familjefotografering i studion utan det rekommenderar jag att vi kör utomhus men det går bra att köra några familjebilder under en nyföddfotografering/bebisfoto