Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Nyföddfoto

En mysigare fotografering

Om någon skulle sagt till mig för 6 år sedan att jag skulle gosa med nyfödda bebisar flera gånger i månaden kommande – så skulle jag nog blivit jivligt glad. Jag tror det tog rätt lång tid dessutom innan jag insåg hur duktig jag hade blivit i “jobbet” jag älskar mest. Kombinera fotot med små bebisvalkar, lanugohår, häpna föräldrar, busiga syskon och allt detta fantastiska i mitt egna lilla boho torp till studio. – Galet fantastiskt! 

Om det är en fotografering jag verkligen kan tjata om att ni ska göra så är det faktiskt en nyföddfotografering. Från storlek 50-128 på 6 år drog min nu 6 åring och tro mig – Vet du inte vad tid är innan så kommer du garanterat få lära dig det bara under förlossningen.

 En nyföddfotografering hos mig sker under de första 1-3 veckorna i livet just för att fånga det utseendet. Utseendet som inom 4 veckor förändras radikalt.. Djupsömnen, läpparna, ögonfransarna, gäspningarna och grimarser som får alla att oooha så där som mössen i askungen. Dessa 1-3 veckor är för att kunna posera dem likadant så som de låg i magen. In gosade.  Min studio finns i mitt lilla boho torp som jag är fasligt stolt över. Studion är för de minsta men i mitt lifestyle rum så kan ni mysa ihop er riktigt bra.

Sessionen tar ungefär 2-3 timmar och susar förbi i världens fart. Grejen med att se sin lilla bli fotograferad för första gången är rätt stor. Stort och vackert och helt surrialistiskt. Hur kan en bebis i en hink bli så fasligt bedårande. Ja det säger sig självt. 

Längre ner finner ni lediga platser per månad, en del prisinfo, vad som ingår och massor av fina bilder.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 1

Nyföddfotografering Inspiration

BOKNINGSINFORMATION
NYFÖDDFOTOGRAFERING 2020

BF Juni – Fullbokad

BF – Juli – Fullbokad

BF – Augusti – Fullbokad

BF – September – Fullbokad.   ÖPPNING 15/9 KL 11.30

BF Oktober – Fullbokad

BF November – 5 platser

BF December – 4 platser

BF Januari – 6 platser

BF Februari – 5 platser

Tips: Tiderna går fort. Boka vid ert ultraljud för att säkra plats. 6 platser per månad.

Om er månad är fullbokad, kontakta mig för att se över eventuella öppningar pga ombokningar

En nyföddfotografering bokas vanligen då den gravida är runt vecka 20-25 dvs 3-6 månader innan ert bf. Det går bra att höra av sig närmare för att se över möjligheterna. Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Mys in er i studions värme och se er
lilla bli fotograferad för första gången

BEBISFOTO - NYFÖDDFOTO

Om er lilla är mellan 4-8 veckor görs en nyföddfoto-inspirerad fotografering. Sessionen görs på samma sätt men färre poser på mage samt fler vakna bilder. Tidsåtgången är den samma samt rekvisitan brukas på samma sätt. Den stora skillnaden är att då bebisen är i denna ålder inte sover lika djupt. Det gör att bytet av scener/kläder/wraps sker annorlunda då bebisen troligtvis vaknar av det.  Även att ben har sträckt ut sig mer och poser som efterliknar hur bebisen låg i magen inte fungerar längre. Scenerna stylas med fina korgar för ryggläge/sidoläge samt möjlighet för vakna bilder. Så himla mysigt!

Bebisfotografering

Om er lilla över 8 veckor så kan ni läsa mer om bebisfotografering här.

Bebisfoto

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering Stockholm

VAD INGÅR I ERT NYFÖDDFOTO?

I mina paket ingår 2-3 timmars session samt rekvisita som kläder, mössor, hårband, korgar, sjalar eller liknande.
Jag stylar i ordning ca 5 scener i olika kombinationer. Bland annat; Beanbag där bebisen ligger skönt med tyg som bakgrund i olika poser med stöd. Hink/korg med mysig rekvisita och även i min lifestyle hörna där även familjebild kan tas. Nyföddfotografering Stockholm

Digitala bilder samt framkallningar/fotobok beställs separat vid ert urval. Bilderna blir därför lätt redigerade inför ert urval. De bilder ni sen väljer redigeras in i min bildstil.

HUR BOKAR VI DATUM?

En nyföddfotografering bokas in  då  ni bestämt er för att göra en nyföddfotografering och bokningen läggs in på ert bf datum. En handpenning läggs innan samt avtal. Då er lilla har kommit kontaktar ni mig omgående och kikar på en tid ca 1-3 veckor fram tiden. Vanligtvis sker fotograferingen runt 10-20 dagars bebis och därför kan det vara bra att se över transport hit. Vägbeskrivning längre ner. Då ni kontaktar mig för att få ert datum för fotograferingen skickar jag även ut en Inför pdf med tips och instruktioner inför fotograferingen.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala
Nyföddfotografering Stockholm
BILDER PÅ ER TILLSAMMANS

Här i studion har jag två olika alternativ för att ta bilder på er tillsammans. Antingen i min stora påfågel fåtölj eller i en lifestylesäng. Ofta hinner vi med dem båda.
Bilderna kombineras med varje förälder/syskon och sen alla tillsammans. Detta finns med i mitt arbetsflöde men vill man icke vara med på bild eller endast ha på syskonen går det givetvis alldeles utmärkt

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 2

MIN STUDIO

Min “lilla” studio på 30 kvm som är belägen i vårt hem. Retrovillan som ligger i vackra Rimbo med närhet till allt. Jag arbetar dvs hemifrån! Studion ligger på nedreplan och intill har jag ett kundrum där man kan ta sig en kopp gott. Slösurfa lite eller varför inte ta sig en powernap!

Här hittar ni mer information och bilder från studion.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

PRODUKTER

Jag erbjuder enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fotoböcker av bästa kvalite. Fotoboken fylls med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 3
Familjefotografering Stockholm Uppsala
KOMBINERA

Varför inte  kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla?  En gravidfotografering som följs av nyföddfotografering. Senare förslagsvis en familjefotografering utomhus. Uppföljning på bästa sätt och något som är otroligt uppskattat hos mina kunder! Nyföddfotografering Stockholm.

Klicka på länken för mera information om de olika sessionerna.

Gravidfotografering

Bebisfotografering

Familjefotografering

Ibland investerar man i en ny soffa
och ibland i bilder för livet

PRISINFO NYFÖDDFOTO

Fotograferingskostnad på 1500 kronor betalas i samband med bokningen och säkrar ert datum.
Kostnad för bildpaket samt eventuella produkter tillkommer vid urval.  
 Maila för pdf med full prislista

Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan datum reserveras.

Kontaktformulär längre ner för mer information

HITTA HIT

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje därför går både bil och bussfärd hit går som en dans! Här är länk till vägbeskrivning.

Nyföddfotografering Stockholm och Uppsala. 

Följ med på sociala medier

 

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Recensioner

 

 

 

 

Ida, vart ska vi börja.
Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt.
Har haft både gravid fotografering och nyfödd fotografering med Ida.
Under gravid fotograferingen fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉

När vi kom tillbaka till nyfödd fotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes hemmastudio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje “station” hon lagt i ordning i studion.
Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕

Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕

– Susanne Gergeo

Nyföddfotografering Stockholm
Nyföddfotografering Stockholm

 

 

 

Amazing talent and eye for details to capture the most magical photos. Very patient and full of creativity. She always listens to what you want and comes up with ideas to fit your needs. She makes every session personal and comfortable and styles the sessions perfectly. All you need to do is show up and she’s got everything taken care of and prepared ahead of time. I highly recommend for anybody who would like to capture amazing life moments. She is the best photographer I have ever met and her passion for what she does shows in her work.

– Linda  Axelsson
 
 
 

KONTAKTA MIG HÄR

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Nyföddfotografering Stockholm

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala Västerås Norrtälje