Nyföddfotografering utanför Stockholm

Tavlor, fotoalbum och träblock

En gosigare nyföddfotografering

Hej fina ni!

Jag tror ni redan sett att hos mig går det en tråd av hud, närhet och känslor. Skuggorna och kontrasterna i min nyföddfotografering är starka, vackra och tonerna varma och inbjudande. Välkomna.

Hur går det till?
En nyföddfotografering sker då bebisen är mellan 1-3 veckor gammal. Fotograferingen tar ca 2-3 timmar i min mysiga boho-studio som är uppvärmd för den minsta. Rekvisita och kläder åt er lilla finns att låna och stylas i ordning i och med era färgönskemål. Fika  finns på plats, skötbord och annat ni kan tänkas behöva.  Om ni vill kan ni även kombinera er session med gravidfotografering.

Vart håller vi till?
Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Får jag låna klänningar?
– Det finns klänningar till mamman i storlek 34-46 och ni får jättegärna låna dem under er fotografering

Klänningar till nyföddfoto

Produkter och digitala filer
-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor. Hos mig finns ett fokus på att ni ska kunna köpa tavlor och fotoböcker så att era bilder ej hamnar endast i datorn.

Mer info finner ni längre ner ang lättare pris information , produkterna och arbetssätt.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 1

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Lediga tider

 

2021 fullbokad

 

2022

BF Januari – Fullbokad

BF Februari – Fullbokad

BF Mars – 1 platser

BF April -4 platser

BF Maj – 4 platser

BF Juni – 5 platser

BF Juli – Fullbokad – Semester

BF Augusti – 2 platser

 

Om det är fullbokat den månad ni önskar maila mig för att se över eventuell lucka.

Er investering

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 4500 kronor  (Bildvisning online)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner samt köp av produkter.

Maila mig för fullständig prislista för produkter och digitala filer.

Genuina hantverk - signerat av mig
Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 2

Produkter - Hantverk

-Ni gör inte detta endast till er vuxna. Ni gör även detta även för era barns hem. Dem ska inte behöva framkalla era bilder när de väl hittar ett usb som knappt fungerar längre. Det är där kvalitén på mina produkter kommer in.

-Tänk va skönt att bara kunna släppa pressen på att hitta en bra leverantör av framkallningar.

Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produktvisning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 3

Jag har rätt skrivare, färger och toner för mina bilder. -Det är något jag inte kan garantera att andra har.

Recensioner

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next
En exklusiv nyföddfotografering

Nyföddfotografering i den bohemiska studion

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 4

Släpp pressen - låt mig hjälpa er

-Ni gör inte detta endast till er vuxna. Ni gör även detta även för era barns hem. Dem ska inte behöva framkalla era bilder när de väl hittar ett usb som knappt fungerar längre. Det är där kvalitén på mina produkter kommer in.

Då ni kommer till mig kommer vi starta fotograferingen med en produktvisning

nyföddfotografering

Jag har klänningar

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie Uppsala

Kombina med gravidfoto

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidfotografering som följs av nyföddfotografering och sen förslagsvis en familjefotografering utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Läs mer om Gravidfotografering här.

Läs mer om Familjefotografering här.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 5

Produkter

Hos mig hittar ni fotoböcker, tavor och träblocks av fantastisk kvalite! Företagen som skapar dem finns i Sverige och i min verkstad bygger jag ihop er beställning som passar ert hem.

 

Hos mig finns även möjlighet att skicka bilder på väggen/väggar ni vill göra något med och få förslag på vad som skulle kunna passa.

Nyföddfotografering stockholm

Hur gammal är bebisen?

En nyföddfotografering med poser som Fryggy (på hedern), womb-pose och samtliga poser som sker på mage sker då bebisen är mellan 1-3 veckor ny. Detta för att efter det börjar bebisen bli mera vaken och vaknar lättare mellan scene byten eller om den byter famn exempelvis. Även poser som froggy kräver att bebisen har benen väldigt högt upp – likt som den har i magen och efter ca 3 veckor börjar bebisen sträcka ut sig mera och vill inte ligga på samma sätt som i magen.

Så därför sker nyföddfoto då bebis är 1-3 veckor ny.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 6

Vägen hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! 

Hitta hit!

 

 

En känslosam nyföddfotografering

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 7
Nyföddfotografering
Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 8
Nyföddfotografering Stockholm Uppsala 9

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Här kommer massor av inspo bilder

Kontakta mig

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Tips om andra fotografer runt i Sverige

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia, min bästa vän. Hon ser det ni ser och har en otrolig förmåga att få familjer och barn vara sig själva framför kameran. Få er bekväma och gosa loss i ert kärlekskaos. Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.com

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Jimmy Björkman – Min bror som fotograferar med både drönare och kamera, hus, byggnader, områden och vad det nu må vara som behövs för er hemsida. Rimbo/Stockholm – www.midmacro.com