Samarbeten

Samarbete 1

Jag har arbetat inom digital marknadsföring sedan 2003 och certifierad av Google digitalakademin. Jag har befogat mina kunskaper och vilja att utvecklas i mån om att kunna erbjuda bättre kvalité och långsiktiga lösningar inom grafik formgivning och webbutveckling.

Jag har tidigare hjälpt bland annat: Fastone, Monster Energy, Avloppspoolen, EWF ECO, Solklart, Sportscover, Pensionat Granparken, Mektek bilverkstad, TM Chiptuning, RKM Kakel, Ronquist entreprenad, Svensk depå service, Lybecks högtryckstjänst, Väddö golfklubb, Nogård bygg, Ekens förskola m.fl.

 

www.jimmybjorkman.se

 

 

 

 

 

 

Samarbete 2
Totties Mat

Totties Mat bedriver cateringverksamhet utan gränser med fokus på större grillfester. Vi har en stor kärlek och erfarenhet till just bröllop och älskar att anta oss roliga utmaningar. Vi har redan ett färdigt koncept för dig, men anpassar oss gärna efter era önskemål och ger alltid en väldigt personlig service!

Vår specialitet är att grilla hela djur med levande eld. Det är både stämningsfullt och fantastiskt gott, bättre grillfest får man inte!

Passar perfekt för det lantliga rustika Roslagsbröllopet!

www.tottiesmat.se
info@tottiesmat.se
0708594641

 

Samarbete 4

ESB Wedding

Din bröllopsplanerare
“Vår Vision är att alla ska kunna uppfylla sina bröllopsdrömmar. Att få en tid fylld av lycka och kärlek.”
ESB Wedding hjälper brudpar att arrangera bröllop i hela Sverige och även i utlandet. Vi brinner för det personliga och unika bröllopet.

info@esbwedding.com

www.esbwedding.com

070-797 75 05

 

Samarbete 6

Samarbete 8

http://www.elinafrisorochmakeupartist.se