Mina helt amazing vänner

Företag som är awsome!

Alltså hur himla trevligt är det inte med genuina egenföretagare? Någon som svarar personligt, någon som lägger ner kärlek och tid in i produkterna mer än mass-produktion. Några av dessa passionerade själar hittar ni här nedan. Människor jag stöttar och känner att -fasiken dessa borde få mer uppmärksamhet. Familj/Barn och foto relaterade egenföretagare som brinner för sitt jobb!

Samarbete 1

Here they are!

Samarbete 2

Cotton Stories

Cotton Stories – More like an Cotton Dream! Alltså har ni sett vilket konstverk denna kvinna skapar! Fine Art papper, penslar, akvareller och bom så har ni ert ultraljud i den vackraste tavlan. Kvalitet, kärlek och hantverk at its finest! Detaljerna är så viktiga i Ultraljuds konstverk och kräver verkligen sitt öga och det tycker jag verkligen att Caroline har! Inte nog med att hon gör de galet vackra ultraljuden så målar hon även till Print till Barnrummet!

Allt känns så där mysigt och genuint! Hantverkt! Så ta er ett besök in på hennes instagrams Här eller hennes hemsida här.

 

Samarbete 3

Skogenbaby

-Skogens nappar. Hur härligt cleant känns inte det? Som att det du ger ditt barn faktiskt är rent. Sen att de planterar ett träd per napp är ju magiskt. Cirkeln slut. Happy baby, Happy skog. Mmm Dessa fina kommer ni dessutom snart kunna se på studions Show wall! Hur gosigt! Här kan ni beställa och läsa om deras fantastiska nappar

Här kan ni även läsa mera om deras jobb i att stötta skog och mark genom sina nappar

Samarbete 4

Tildas Birth Posters

Tildas Birth Posters. – Tilda ritar otroligt vackra Unique Birth Posters som är i skala 1:1, alltså samma storlek som er lilla bebis. Ni kan även skicka in fotografier ni tagit själva eller hos mig som Tilda ritar av i verklig storlek.  
Birth Posters är så eleganta, stilrena men ändå säger så mycket om er lilla. Personifierar vilket rum som helst utan att ta över det. Mys! 

Så ta er en kik in på hennes sida eller Instagram som ni hittar här

Kärlekenspärla, Smycken från bröstmjölk, moderkakan, hår eller navelsträng

Kärlekens Pärla

Kärlekens Pärla, en pärla av kärlek. Bröstmjölk, navelsträng, moderkakan och hårlockar. Så mycket pure love att jag blir salig. Minnessmycken av kvalitet och hantverk. Mina som driver kärlekens pärla ville likt mig stoppa tiden. Utmaningar som man stöter på som första gången förälder och se sig själv utvecklas i samma takt som sitt barn. Smyckena vart en påminnelse. En egen personlig påminnelse om den gränslösa kärleken och att tiden inte står still.

Mina svarar fint på flera frågorna om processen av minnessmycken och produkterna här i ett inlägg som binder allt samman.

Samarbete 5

Mid Macro AB

Letar ni efter de där grafikern/webb-utvecklaren som ni känner lyssnar? Som har alla svaren och kan alla små konstiga knappar och har svar på alla idiotiska frågor i ett tonläge som får en att känna att – det är lugnt, det löser sig. Han löser det. Han är dessutom van vid mig och alla mina upptåg. Seo, annonsering och diverse olika marknadsförings knep som man inte visste att han hade i ärmen. Han är dessutom min lillebror. Förhoppningsvis har han ärvt lite av mig iaf 😉
Erfarenhet? Mer än vad som ens behövs! Kolla in hans hemsida här!

 

-Sheasmör - Nuni Global

Samarbete 6

OM det är någon produkt jag gång på gång rekommenderar helhjärtat och bortom gränser är det Shea smöret och Black soapen  hos Nuni Global. Alltså. Jag är eksem barm, mina barn är allergiker och jag har även rosacea. Shea nötter är från Afrika och Aida och hennes man sliter och vänder in och ut på sig för att få in smöret i Sverige till oss som upptäckt något de länge använt i Afrika. Det är så rent att det går att äta och det spelar ingen roll vilken hud typ du har för det lägger sig inte ovan på porter som vissa oljor gör. LÄS på om sheasmöret/soapen och använd det till allt. Eksem, kliande hårbotten eller finnar, torra barn kinder, rumpor, underliv eller brännsår. Hela processen är helt underbar också! Kolla!!

Don’t need to say more men jag vill bada i det!

Barnrelaterat

Samarbete 7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.