En hudnära Gravidfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Känslosammare gravidfoton

Hej fina ni!

Välkomna till Mrs Frankie!

En gravidfotografering hos mig är fylld av skuggor, hud och närhet. Jag älskar verkligen hur vinklar och ljus kan skapa den där tonen av ömhet. En råare, naknen och känslosam ton i era gravidbilder. 

Hur går det till?
Gravidfotograferingen kan varieras både utomhus och inomhus i min Bohemiska studio! Jag har stylat studion efter era önskemål och hängt fram förslag på gravidklänningar. Vi går igenom produkterna och era miljö önskemål. Fotograferingen tar ca 2 timmar totalt och ni kommer både få djupandas, shuffla, skratta, hoppa och kramas. 

De där mer hudnära och sensuella gravidfotona

När ni bokar er gravidfotografering med mig kommer ni få en Inför Guide med instruktioner på vad ni behöver ha med er. Lite vackrare underkläder, ta med en vattenflaska, styling råd till familjen och massa annat.

Vart håller vi till?
Vi kommer att fotografera här i naturen kring Rimbo som ligger ca 40 minuter från Stockholm/Uppsala. Detta då jag vill ha total kontroll på väder och ljuset beroende på dag och säsong. Detta så vi får bäst förutsättningar för er fotografering. Studion ligger också i Rimbo och är oftast där vi startar er för inomhus bilderna.

Får jag låna gravidklänningar?
– yes yes yes! Om jag har klänningar? Yes, En heldel faktiskt och dem finns både som bohemiska och mer stilrena. Här kan ni se mera av dem, men rent generellt är alla klänningar på denna sida från min låne-garderob. 

– Gravidklänningar

Leverans
-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor.

Mer info finner ni längre ner ang klänningar att låna lättare pris information , produkterna och arbetssätt

Gravidfotografering 1

Stillsamma Gravidfotografering utanför Stockholm Uppsala

Hur går en allt till?

Gravidfotografering 2

Produkter

Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produkt visning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer. Fotoböcker, träblock och tavlor.

Gravidfotografering Stockholm

Får jag låna gravidklänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner under er gravidfotografering. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina gravidklänningar

nyföddfotografering

Kombina med nyföddfoto

Hos mig kan ni kombinera en fotografering eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidfoto som följs av nyföddfoto och sen förslagsvis en familjefoto utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Läs mer om Nyföddfotografering här.

En gravidfotografering som gör er varma i hjärtat utanför Stockholm

Gravidfotografering Stockholm

Sensuellare bilder

HUD. Hud, skuggor och den där varma mjuka bohemiska känslan. I er inför guide kommer ni få tips inför dagen så som bra att tänka på med naglar, hår och styling av familjen/partner. Vad för underkläder som passar och annat tänkvärt.

Vissa vill använda underkläder under kimonos eller klänning rakt igenom och det går utmärkt. Vissa klänningar går att öppna så att vi kan få en vacker hud känsla på så sätt. 
Andra kör direkt naket med en vacker virkad sjal över bysten med magen i fokus! Så vackert! Kom och fånga hud mot hud känslan.

Gravidfoto

Miljö

Mina gravidfotograferingar sker på min hemmaplan för att säkert kunna ge er ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla era bilder. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål. 

 

Gravidfotografering

Studion

Mitt lilla bohemiska torp till studio. När ni bokar er gravidfotografering kan ni välja om ni vill kombinera både inomhus & Utomhus bilder. Då startar vi inomhus med någon klänning/kimono och underkläder och beger oss sedan ut i kvällsljuset.

Hitta hit!

 

 

Recensioner

Julia Linn
Julia LinnGravidfotografering
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravidfotografering
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaGravidfotografering
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravidfotografering
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next

En mer hudnära fotografering

Hur bokar vi?

Lediga tider

November – 2 platser

December – Fullbokad

2022

Januari – 2 platser (bf ca februari/mars)

Februari – 2 platser (bf ca apri/majl)

Mars – 2 platser (bf ca juni)

Om det är fullbokat den månad ni önskar maila mig för att se över eventuell lucka

Vad kostar det?

För att boka så mailar ni mig och jag mailar då ut fullständig pris & produkt guide och sen får ni all information där.

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 5000 kronor 

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Här kan ni läsa om de 5 vanligaste frågorna inför en gravidfotografering

Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie Uppsala
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering
Gravidfotografering 3

Hos mig finner ni produkter

Jag får så många kunder som först säger att de har svårt att se sig själva med magen i en tavla på en vägg. Att de hellre då tar en fotobok för att minnas denna unika period. Men här brukar jag påminna om hur känslosamt en fotovägg kan bli med magen med på något sätt. Där er resa startade. -En fotobok för samtliga bilder men tavlor för att sätta känslan i ert hem.

Hur sätter vi ihop en tavelvägg?

Jag försöker alltid att tänka att det ska finnas en fin balans där de stora bilderna sätter känslan och dem runt omkring bidrar med detaljerna.

-Är det något som mina barn frågar mig ofta om så är det just –När jag låg i magen; 

När ni bokar med mig så kommer få ni en Produkt Guide som dels har förslag på olika produkt paket för enkelhetens skull men jag finns även där för att sätta ihop det ni söker.

Gravidfotografering 4
Väggar med kärlek
Gravidfotografering 5

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/ 

Kontakta mig
[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Mina tips - Andra fotografer

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia, min bästa vän. Hon ser det ni ser och har en otrolig förmåga att få familjer och barn vara sig själva framför kameran. Få er bekväma och gosa loss i ert kärlekskaos. Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.se

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Jimmy Björkman – Min bror som fotograferar med både drönare och kamera, hus, byggnader, områden och vad det nu må vara som behövs för er hemsida. Rimbo/Stockholm – www.midmacro.com

www.linnsej.se

Om ni rör er runt Halmstad så tycker jag att ni ska ta och hälsa på hos Linnsej. Massor av fina familjebilder både inomhus och utomhus! Buset och kärleksgoset bara lyser genom bilderna.