Bohemiska Gravidfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Fotoalbum, tavlor och träblock

Mer hudnära gravidbilder

Välkomna!

Så galet härligt att ni hittat hit! En gravidfotografering hos mig är fylld av skuggor, hud och närhet. Jag älskar verkligen hur vinklar och ljus kan skapa den där tonen av ömhet. En råare, naken och känslosam ton i era gravidbilder.

Vad kostar en gravidfotografering?Prisinfo Klicka här

I vilken vecka görs en gravidfotografering? – Vanligtvis görs er gravidfotografering runt gravidvecka 30-35. Gravidfotograferingen kan varieras både utomhus och inomhus i min Bohemiska studio! 

Vart håller vi till?
Vi kommer att fotografera här i studion/naturen kring  Rimbo som ligger ca 40 minuter från Stockholm&Uppsala. 

Får jag låna gravidklänningar?

Ja, du får låna klänning.
Gravidklänningarna är från noga utvalda leverantörer. Materialvalen är lätta och bidrar till min unika bildstil.

På länken nedan kan ni se bilder på några av dem.

– Gravidklänningar

Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie

Recension

Ida är one of a kind!🌟

6 fotograferingar senare har jag bara bra saker att säga om Ida! Jag är väldigt tacksam över att jag av en slump hittade Ida genom en Google sökning sent i min första graviditet och bokade in en gravidfotografering. Nu flera år senare har jag fantastiska bilder på båda mina graviditeter, nyföddfoto på båda mina tjejer och två familjefotograferingar!

Ida är en fantastisk fotograf som får en att känna sig som hemma även fast man inte är van att stå framför en kamera och som på ett väldigt professionellt sätt hanterar situationen när barnen inte känner för att samarbeta😅

Jag var lite nervös när jag första gången mailade Ida för att boka min första fotograferingen och jag kan bara säga till dig att om du är i samma situation, BOKA! Du kommer inte ångra dig! Du kommer få minnen du vill spara för resten av livet!

Vi kommer komma tillbaka för fler fotograferingar många år framöver!♥️

– Michaela Arndt

En gravidfotografering med känslosamma bilder.
Utanför Stockholm & Uppsala

Hur går en gravidfotografering till?

Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie
Fotograferingen

Fotograferingen tar ca 2 timmar och vi börjar inomhus med en try-out av klänningar och produktvisning. Vi startar sedan med de hudnära bilderna med mustiga skuggor och toner som ger det där gravidglowet en extra boost. Efter ca 1 timma rör vi oss utåt mot fälten för att dansa lite i solnedgången. Beroende på hur mycket tid vi lägger inomhus/utomhus så tar vi med oss 2-3 klänningar. Jag har med pop-up tält att byta om i om önskas. Efteråt går vi igenom avtalet och sedan återkopplar jag efter 1 vecka ungefär med datum för bildvisning. Partner och barn är självklart välkomna.

Gravidfotografering 1

Min expertise i miljö och ljus

Miljön är en viktig del för att få det där magiska ljuset därför har jag lagt enormt mycket tid på att hitta platser som levererar både ljus och miljö utefter tid på dygnet och säsong. Därför sker alla mina fotograferingar på hemmaplan så att jag lätt kan hålla koll på väder, miljö och ljus. Innan sessionen frågar jag därför er vad för sorts miljö ni önskar och utifrån ovan finner vi den bästa platsen passande er.

Gravidfotografering 2

Vägledning i styling
och outfits.

-Vad ska vi ha på oss? Oavsett ifall ni kommer ensam eller tillsammans med familjen kan det vara knepigt att veta vad ni skall ta med och bära under fotograferingen. Därför har jag skapat en anpassad Inför Guide med tips och instruktioner när det kommer till fotot, styling, outfits och miljö. 

Nytt: Som tillval finns även möjlighet att tillsammans med mig skapa era outfits och jag hjälper er ingående med förslag till inköp och moodboard.

Unik bohemisk studio

Min studio är inte som alla andras. Det var från början ett helt vanligt torp där drängar och pigor bodde i på hästgården. Låga bjälkar i taket och höga trösklar. Hundar, katter, fåglar och hästar rör sig runt omkring fritt. Frihetskänslan ligger som en vacker dimma över trädtopparna och där har jag byggt upp min studio i. Otroligt vacker miljö och avslappnat.  

Gravidfotograf Mrs Frankie Stockholm Gravidfotografering gravid gravidfoto uppsala

Utbildad i naturlig posering

Det ska vara lättsamt, tryggt, naturligt, glädjefyllt och galet snyggt. Bra riktlinjer för posering, inte sant? Jag har inte bara gått 1 kurs i posering utan flera men just att det ska Kännas poserat är inte det jag eftersträvar. Ibland är inte ens posen jag ställer dig i det jag tänker fotografera utan kanske reaktionen av den eller känslan. Det är genomtänkt men ändå helt impulsivt. Moment design.

Inte nog med det har jag även utbildning i Beteende vetenskap, barnpsykologi, familjeposering, barnposering, studioljus, mentalträning, grafisk design, photoshop, lightroom och visuell inredning, 

Gravidfotograf Mrs Frankie Stockholm Gravidfotografering gravid gravidfoto uppsala

Personlig produktvisning

Ser man hemma hos er att det är ni som bor där? Vad hänger på väggarna? Glädje? Kärlek? Drömmar? Innan vi startar fotograferingen så kommer jag vägleda er genom mina få men intrycksfulla produkter. Se skillnader på tavlorna, träblocken, fotoböcker och kanske hitta en favorit färg till omslaget? Inga beslut behövs tas här utan nu ska vi bara drömma. Sedan vid bildvisningen så kommer vi gå igenom produkterna igen och kunna skapa produktpaket som passar just ert hem. Behöver ni mer vägledning så går det jättebra att innan maila bilder på en vägg så kan jag skapa en fotovägg som passar.

Gravidfotografering 3

Vad kostar en gravidfotografering?

Lediga tider och Priser

Maila för lediga tider och mer prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 5500 kronor  (Personlig bildvisning online)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner samt köp av produkter.

Maila mig för fullständig prislista för produkter och digitala filer.

Här kan ni läsa om de 5 vanligaste frågorna inför en gravidfotografering

Ring mig: 0734234040

Hudnära gravidbilder

HUD. Hud, skuggor och den där varma mjuka bohemiska känslan.
 I er inför guide kommer ni få tips inför dagen så som bra att tänka på med naglar, hår och styling av familjen/partner. 
Vad för underkläder som passar och annat tänkvärt.

Vissa vill använda underkläder under kimonos eller klänning rakt igenom och det går utmärkt. Vissa klänningar går att öppna så att vi kan få en vacker hud känsla på så sätt. 
Andra kör direkt naket med en vacker virkad sjal över bysten med magen i fokus! Så vackert! Kom och fånga hud mot hud känslan.


Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie

Recension

-Ida är fantastisk! Jag var gravid i vecka 34 ungefär när jag hade min fotografering och hon lyckades få både mig och min sambo att känna oss bekväma framför kameran.

Kände mig även så fin i de snygga klänningar som hon hade att låna. Bilderna blev underbara och är några av mina favoritbilder någonsin på mig, min sambo och bebisen i magen. Rekommenderar verkligen henne som fotograf till dessa speciella tillfällen! – Suzan Lindbäck

Gravidfotografering Stockholm

Får jag låna gravidklänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner under er gravidfotografering. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina gravidklänningar

Nyföddfotografering

Kombina med nyföddfoto

Hos mig kan ni kombinera en fotografering eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidfoto som följs av nyföddfoto och sen förslagsvis en familjefoto utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Läs mer om Nyföddfotografering här.

En gravidfotografering som gör er varma i hjärtat

Gravidfotografering Stockholm Mrs Frankie Uppsala
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering
Gravidfotografering 4

Mer bohemiska gravidbilder

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/ 

Lägg till din rubriktext här