Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Gravidfoto- skitigafötter, kärlek och öppna fält

Vinden i håret, handen på magen där liten bökar runt, barfota fötter som snurrar på fältet och en fotograf som troligtvis jublar för högt ibland.. Det var nog enstaka tillfällen jag kände mig “fri” och vacker genomgående under mina graviditeter. – De där med att stanna upp är ju tydligt fasligt svårt.. apparently.. . Några av de gånger för mig var just barfota, närvarande och mitt i livetskaos när goshuliganen i magen slog en rejäl volt och man fick den där waoow, what did just happend – känslan.. Sen insåg man att livet aldrig skulle bli det samma igen. -och tur som fasiken det!

En gravidfotografering med mig levererar både starka och fria bilder som återskapar den kraft vi kvinnor har men även känslan i miljön runt om oss. Miljön är min craving så att säga. 
Många av mina kunder bokar mig just för att jag har denna kombination. En grym kombination. Klänningar som dansar i vinden, barfota fötter som snurrar på fält och en skörhet på ett vackert sätt. Galt sjukt trevligt om jag må säga det själv. 

Längre ner finner ni lediga platser per månad, en del prisinfo, vad som ingår och massor av fina mamas to be!

Gravidfotografering Stockholm Uppsala 1

Gravidfotografering Inspiration

Gravidfotografering Stockholm Uppsala 2
Gravidfotografering Stockholm Uppsala 3
Gravidfotografering Stockholm Uppsala 4
Gravidfotografering Stockholm Uppsala 5
Gravidfotografering Stockholm Uppsala 6

Kombinera din gravidfotografering

Just nu finns tillfälle att kombinera din gravidfotografering. Bilderna varieras med bilder i påfågelfåtöljen och i lifestylesängen beroende vart ni vill lägga mest tid på under vår gravidfotografering.

I studion finns det både kimonos, klänningar och tyger för att låna till era bilder och vi ser till att skapa minnen för både livet, väggar och framtida generationer. 

Gravidfoto Stockholm

Lediga tider

Kontakta mig för mer information om lediga tider.

Kontakta mig redan här?

Här finner ni de lediga platserna kommande för gravidfoto hos mig. 

Längre ner kommer mer fina bilder, lätt prisinfo, utlåningsgarderob, miljö och hur allt går till hos mig. Känner ni att ni är mer nyfikna kan ni kontakta mig redan här. 

Längre ner finns även kontaktformulär.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala 7
Gavidfotografering Stockholm

BOKNINGSINFORMATION - Gravidfoto

En gravidfotografering sker utomhus och därför tar jag endast 1-2 utomhus fotograferingar i veckan. Detta pga väderdagar ska räcka. 

Helger går inte att boka i förväg då jag redan arbetar Måndag-Fredag och behöver få vara ledig med min familj. Är det dock dåligt väder och veckan inte ser ut att ljusna upp bokar vi då i en helgdag där tillfälle finns. Fotograferingarna sker i eftermiddagsljus/solnedgång.

Gravidfoto bokas vanligtvis då den gravida är runt vecka 20-25 
En gravidfotografering sker då den gravida är runt vecka 30-35 men bokas ibland ett bra tag innan beroende på säsong.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd

Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Ibland behöver man investera i en ny soffa
och ibland Vill man investera i bilder för livet

Gravidfoto - Hur går det till?

Gavidfotografering Stockholm

Är det dags?

En gravidsession brukar ske mellan vecka 25-35 och därför är det bra kontakta mig innan så vi kan planera in vad som passar er bäst. Jag kommer mailar ut information med mitt arbetssätt och vad jag kan erbjuda i prints och framkallningar och sedan får ni i lugnan ro känna efter om jag är rätt fotograf för just er! Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd  Men bläddra längre ner vett jah! Där finns kontaktformulär samt lite annat roligt!

Låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala
Gravidfotografering Stockholm Uppsala 8

Kombinera

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Nyfikna på nyföddfotografering? Läsa mer om Nyföddfotografering här.

 

Intresserade av en familjefotografering utomhus? Läs mera här.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala 9

Produkter

Jag erbjuder enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fotoböcker av bästa kvalit.. Fotoboken fylls med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att kunna säkerställa ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål.

 

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd

Familjefotografering Stockholm
Familjefoto

Hitta Hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Hitta hit!

 

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd

Följ med på sociala medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

 

 

Gravidfotografering Stockholm

KONTAKTA MIG

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Recensioner - Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd.

Ida, vart ska vi börja.
Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt.
Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida.
Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉

När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes hemmastudio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje “station” hon lagt i ordning i studion.
Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕

Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕  – Susanne G.

Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Familjefotografering Stockholm

Gravidfotografering Stockholm Uppsala Västerås Norrtälje