Företagsfotografering

Företagsporträtt utanför Stockholm och Uppsala

Levande bilder till ert företag

Hej och varmt varmt välkomna!

 Med drygt 18 års erfarenhet i branchen är jag van vid olika människor och miljöer. Därför vet jag också hur viktigt det är att bilderna talar för er. Det är bilderna som ger en trygghet och en förväntan till kunderna tillsammans med er tjänst. Människor rent generellt mår bra av att exempelvis ha bildstöd. Bild på lokalerna, personalen och det produkterna. Det skapar ett lugn och ert sälj blir enklare. Tänk dig att ge dig ut på en resa och inte googla alla bilder på hotellet/miljön/maten innan? Det är bilderna som sätter känslan och även förväntan innan. 

Bilderna är er chans till ett professionellt förstaintryck. – Väldigt viktigt. Hur vill du att kunden ska uppfatta er?

Tidigare har jag arbetat som dekoratör, samt utbildat fotografer i både foto, print samt marknadsföring och vet därför Hur mycket det visuella betyder för ert företag. Ni vill bli ihågkomna. Bilderna ska göra så att kunden känner att det är självklart att det är er man ska anlita. Det ska kännas självklart.

 

Företagsbilder som hjälper er växa

Stockholm/Uppsala

Dessa områden kan jag hjälpa er med

Företagsfoto 1

Lokaler/kontorslandskap

Önskar ni bra bilder på ert kontorslandskap? Nedan kan ni kika in flera olika och beroende på hur ni önska använda bilderna så anpassar jag stilen. 

Företagsfotograf Mrs Frankie Uppsala Stockholm

Varumärke/social medier

Om ni behöver levande och talande bilder till era sociala medier är ni på rätt ställe. Jag kan komma ut till er lokal eller stämma plats utomhus på önskad plats – Ni är varmt välkomna till min Lifestyle del i min studio också.

Företagsfotografering Stockholm Uppsalsa med Mrs Frankie. Företagsbilder och varumärke

Personalbilder/Linkedin

Hos mig kan ni välja om ni önskar mera stilrena personalporträtt med enkel vit/svart bakgrund eller om ni önskar levande i kontorslandskapet. -Eller varför inte dem båda för att skapa en mer känsla i ert företag. Om ni önskar bilder för exempelvis CV eller Linkedin och önskar besöka ett cafe eller någon vacker gata går det också utmärkt. Kika längre ner för exempel.

Företagsfotograf Mrs Frankie Stockholm Uppsala Företagsbilder företagsfotografering

Produktbilder

Produktbilder finns möjlighet i studion eller på plats i exempelvis i er butik/lokal. Vi kan styla i ordning utifrån önskemål tillsammans på plats eller så utgår jag från era riktlinjer på egenhand med er i bakgrunden. 

Galleri Företagsbilder

Boka er företagsfotografering idag och få levande personalbilder som lyfter er
hemsida och sociala kanaler