Barnfotografering utanför Stockholm

Tavlor, Fotoböcker och fotoblock

En mysigare Barnfotografering & Bebisfotografering

Varm välkomna till min mysiga ateljé och ram-verkstad! Jag är ju inte bara en Fine art fotograf. Jag gör även mina egna tavlor, tavlor och fotoböcker. Fine art ut i fingerspetsen. Konstnärligt, gediget och alldeles underbart. Jag ser till att ert hem känns som hemma med tavlor och bilder som får ert hjärta att sjunga.

Mina  barnfotograferingar och bebisfotograferingar har en tråd av grimaser, kärlekskoas, skratt och utforskande ögon. 

Vad kostar en Barnfotografering?
Fotograferingskostnad: 1500 kronor (Inga bilder ingår)
Digitala Bildpaket från 3500 kronor och produkter tillkommer. – Maila för hela Prislistan
Gedigna Fotoböcker, tavlor och fotoblock

 

När ska jag boka?

Ni behöver ändå tänka 1-2 månader framåt i tiden. Ibland kan jag få ombokningar som öppnar upp luckor. Därför är de värt att maila och se över möjligheter.

Rekvisita Garderob
Rekvisitakläder finns upp i storlek 86 i studion. Hårband och mössor finns framför allt till de mindre barnen upp till storlek 74/86. 
All rekvisita så som korgar/klädset/hårband/mössor på denna sida är mina och finns att låna i olika storekar. Tänk på att olika klädset tillhör olika storlekar.

-Jag vill förmedla känslan du får när du luktar på ditt barn.
Den berusningen som lämnar ett lugn i hela din kropp.

Vanliga frågor

 Vanligtvis sker bebisfotot runt 6 månaders ålder men mellan 4-12 månader går också utmärkt. Barnfoto sker från 1 år och uppåt. 

Barnfotografering med Äldre barn går även bra.


Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Hos mig finns handgjorda och gedigna produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor . Tavlor, träblock och fotoalbum som skapar kärlek och värme i ert hem men också får era vänner och familj att förundras tillsammans med er. -Paket med bara digitala bilder finns också. -Köper ni både produkter och digitala bilder erbjuds rabatter.

Bilderna levereras också genom en nedladdnings länk som gör att ni lättsamt kan spara dem på olika hårddiskar.

Hos mig ingår hårband/mössa samt klädset till de mindre i storlek 44-86 storlek. Korgar, hinkar och plädar samt styling.

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

 

Noga utvalda klänningar.
Hos mig ingår det noga utvalda klänningar till mamman med material och texturer som bidrar till känslorna i mina bilder. Vackra tyger som faller vackert kring kroppen.

–  Här kan ni se några av dem

 

Det finns utrymme för bilder på syskon och familjekort absolut!

Fotograferingskostnad: 1500 kronor
Bildpaket & Produkter tillkommer. Maila för prislista

Gedigna tavlor, fotoböcker och fotoblock. – Hantverk

Lediga tider längre ner. 

Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Recension

-Om jag ändå hade upptäckt Mrs Frankie tidigare så hade jag använt henne till bröllop, tidigare graviditeter mm. Men så tacksam över att hittat henne nu, så att hon från och med nu kan föreviga min familj. Så otroligt familjär och trygg fotograf som gör vuxna som barn bekväma framför kameran. Bilderna blir magiska. Hon fångar DET. Mrs Frankie, har det lilla extra! – Emma Stark – 

Barnfoto & Bebisfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Om ni önskar se flera bilder från samma fotografering så kan ni klicka här – Blogginlägg

Galleri

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Bebisfoto
Bebisfoto

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag!

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se

Kontakta mig