Barnfotografering
utanför Stockholm

Mrs Frankie, er barnfotograf i det bohemiska torpet

En mysigare bebisfotografering

Halloj!

Välkomna till det lilla torpet! En gosig stuga som idag är studio för några av mina fotograferingar. Mina  barnfotograferingar och bebisfotograferingar har en tråd av grimaser, kärlekskoas, skratt och utforskande ögon. 

När ska vi boka?

 Vanligtvis sker bebisfotot runt 6 månaders ålder men mellan 4-12 månader går också utmärkt. Barnfoto sker från 1 år och uppåt.

Vad kostar en barnfotografering? /bebisfotografering?

För lättare prisinfo & lediga tider klicka här

Vart håller vi till?
Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Leverans
-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor.

Mer info finner ni längre ner ang lättare pris information , produkterna och arbetssätt.

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Recension

-Om jag ändå hade upptäckt Mrs Frankie tidigare så hade jag använt henne till bröllop, tidigare graviditeter mm. Men så tacksam över att hittat henne nu, så att hon från och med nu kan föreviga min familj. Så otroligt familjär och trygg fotograf som gör vuxna som barn bekväma framför kameran. Bilderna blir magiska. Hon fångar DET. Mrs Frankie, har det lilla extra! – Emma Stark – 

Barnfoto & Bebisfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Lediga tider & Vad kostar det?

Maila för lediga tider samt mer prisinformation.

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 5000 kronor  (Personlig bildvisning online)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

 

Ring mig: 0734234040

Galleri - Bebisfoto

Recensioner Barnfotografering

-Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!! – Jennifer Eriksson

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next
Hur går bebisfoto till?
Bebisfotografering i studion

När ska vi boka?

Fotograferingen brukar ske då er bebis är mellan 4-9 månader gammal. Den bokas vanligtvis då er lilla är mellan 1-4 månader. Detta då det oftast bokas på 2-3 månader fram i tiden.

 Men bläddra längre ner vett jah! Där finns kontaktformulär samt lite annat roligt!

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Rekvisita och klänningar till mamman

Hos mig finns det massor av hårband, mössor, klädset, olika korgar, sjalar och annat dylikt som gör den där rustikt varma känslan i bilden. Därför ger ni mig era färgönskemål då ni bokat och jag stylar studion därefter. Då ni kommer hit går vi igenom alla olika scenerna tillsammans innan vi startar. Rekvisita kläder finns i storlek 44-74/80. Bebis bör vara mellan 0-9 månader.

Klänningar till vuxna

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar till mamman i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Barnfotografering och Bebisfotografering 1

Produkter

-Ni gör inte detta endast till er vuxna. Ni gör även detta även för era barns hem. Dem ska inte behöva framkalla era bilder när de väl hittar ett usb som knappt fungerar längre. Det är där kvalitén på mina produkter kommer in.

-Tänk va skönt att bara kunna släppa pressen på att hitta en bra leverantör av framkallningar.

Att bara få det gjort, samt bli nöjd med printen för jag har rätt toner och skrivare utifrån mina färger. 

Har ni beställt framkallningar någongång för att det var en bra deal men inte blivit nöjda och tänk; ja, vi får det vi betalar för. Sedan bleks färgen, gulnar eller dåliga skärpa…

Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produktvisning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer.

Jag fyller era väggar med känslor
tavlor - träblock - fotoalbum

Barnfotografering och Bebisfotografering 2

Produkter

Hos mig hittar ni fotoböcker, tavor och träblocks av fantastisk kvalite! Företagen som skapar dem finns i Sverige och i min verkstad bygger jag ihop er beställning som passar ert hem.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Bebisfoto Stockholm

Hur gammal är bebisen?

Er bebis brukar vanligtvis vara runt 4-9 månader. Detta då stora kliv sker runt denna ålder och när de börjar närma sig 12 månader troligtvis inte kommer vilja sitta stilla lika länge och passar bättre busandes ute på fälten då studions sväng rum inte är så bra.  

Här kan ni boka den fotograferingen – Familjefotografering

Gravidfotografering kan ni läsa om här.

Bebisfotografering

Vägen hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! 

Hitta hit!

 

Barnfotografering utanför stockholm i bohemisk studio

Hur bokar vi?
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Bebisfoto
Bebisfoto

Hos mig finner ni produkter

Jag får så många kunder som först säger att de har svårt att se sig själva med magen i en tavla på en vägg. Att de hellre då tar en fotobok för att minnas denna unika period. Men här brukar jag påminna om hur känslosamt en fotovägg kan bli med magen med på något sätt. Där er resa startade. -En fotobok för samtliga bilder men tavlor för att sätta känslan i ert hem.

Hur sätter vi ihop en tavelvägg?

Jag försöker alltid att tänka att det ska finnas en fin balans där de stora bilderna sätter känslan och dem runt omkring bidrar med detaljerna.

-Är det något som mina barn frågar mig ofta om så är det just –När jag låg i magen; 

När ni bokar med mig så kommer få ni en Produkt Guide som dels har förslag på olika produkt paket för enkelhetens skull men jag finns även där för att sätta ihop det ni söker.

Barnfotografering och Bebisfotografering 3
Väggar med kärlek
Barnfotografering och Bebisfotografering 4

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Här kommer massor av
inspo bilder

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se

Kontakta mig

Tips om andra fotografer runt i Sverige

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia, min bästa vän. Hon ser det ni ser och har en otrolig förmåga att få familjer och barn vara sig själva framför kameran. Få er bekväma och gosa loss i ert kärlekskaos. Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.com

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Jimmy Björkman – Min bror som fotograferar med både drönare och kamera, hus, byggnader, områden och vad det nu må vara som behövs för er hemsida. Rimbo/Stockholm – www.midmacro.com