Barnfotografering
utanför Stockholm

Mrs Frankie, er barnfotograf i den bohemiska studion

-Jag vill förmedla känslan du får när du luktar på ditt barn.
Den berusningen som lämnar ett lugn i hela din kropp.

Halloj!

Välkomna till den bohemiska studion! En ljus vacker lokale som idag är studio till några av mina fotograferinar. Mina  barnfotograferingar och bebisfotograferingar har en tråd av grimaser, kärlekskoas, skratt och utforskande ögon. 

Vanliga frågor

 Vanligtvis sker bebisfotot runt 6 månaders ålder men mellan 4-12 månader går också utmärkt. Barnfoto sker från 1 år och uppåt. 

-FRÅN NOVEMBER KOMMER JAG ÄVEN TA ÄLDRE BARN I STUDION.

Fotografering: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 4500 kronor  

(Personlig bildvisning online via Zoom)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

För lättare prisinfo & lediga tider klicka här

Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Hos mig finns handgjorda och gedigna produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor . Tavlor, träblock och fotoalbum som skapar kärlek och värme i ert hem men också får era vänner och familj att förundras tillsammans med er. -Paket med bara digitala bilder finns också. -Köper ni både produkter och digitala bilder erbjuds rabatter.

Bilderna levereras också genom en nedladdnings länk som gör att ni lättsamt kan spara dem på olika hårddiskar.

Hos mig ingår hårband/mössa samt klädset till de mindre i storlek 44-86 storlek. Korgar, hinkar och plädar samt styling.

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

 

Noga utvalda klänningar.
Hos mig ingår det noga utvalda klänningar till mamman med material och texturer som bidrar till känslorna i mina bilder. Vackra tyger som faller vackert kring kroppen.

–  Här kan ni se några av dem

 

Det finns utrymme för bilder på syskon och familjekort absolut!

En mysigare bebisfotografering

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Recension

-Om jag ändå hade upptäckt Mrs Frankie tidigare så hade jag använt henne till bröllop, tidigare graviditeter mm. Men så tacksam över att hittat henne nu, så att hon från och med nu kan föreviga min familj. Så otroligt familjär och trygg fotograf som gör vuxna som barn bekväma framför kameran. Bilderna blir magiska. Hon fångar DET. Mrs Frankie, har det lilla extra! – Emma Stark – 

Barnfoto & Bebisfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Lediga tider & Vad kostar det?

Lediga tider

Oktober – 1 plats

November – 3 platser

December – 3 platser

Januari – 4 platser

Februari – 3 platser

Mars – 5 platser

April – 5 platser

-Om er månad är fullbokad maila för att se över eventuella öppningar.

Maila för lediga tider samt mer prisinformation.

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 4500 kronor  (Personlig bildvisning online)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner samt produkter.

 

Ring mig: 0734234040

Galleri - Bebisfoto

Recensioner Barnfotografering

-Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!! – Jennifer Eriksson

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next

Jag fyller era väggar med känslor
tavlor - träblock - fotoalbum

Barnfotografering utanför stockholm i bohemisk studio

Hur bokar vi?
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Bebisfoto
Bebisfoto

Hos mig finner ni produkter

Jag får så många kunder som först säger att de har svårt att se sig själva med magen i en tavla på en vägg. Att de hellre då tar en fotobok för att minnas denna unika period. Men här brukar jag påminna om hur känslosamt en fotovägg kan bli med magen med på något sätt. Där er resa startade. -En fotobok för samtliga bilder men tavlor för att sätta känslan i ert hem.

Hur sätter vi ihop en tavelvägg?

Jag försöker alltid att tänka att det ska finnas en fin balans där de stora bilderna sätter känslan och dem runt omkring bidrar med detaljerna.

-Är det något som mina barn frågar mig ofta om så är det just –När jag låg i magen; 

När ni bokar med mig så kommer få ni en Produkt Guide som dels har förslag på olika produkt paket för enkelhetens skull men jag finns även där för att sätta ihop det ni söker.

Barnfotografering och Bebisfotografering 1
Väggar med kärlek
Barnfotografering och Bebisfotografering 2

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se

Kontakta mig

Tips om andra fotografer runt i Sverige

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia, min bästa vän. Hon ser det ni ser och har en otrolig förmåga att få familjer och barn vara sig själva framför kameran. Få er bekväma och gosa loss i ert kärlekskaos. Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.com

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Jimmy Björkman – Min bror som fotograferar med både drönare och kamera, hus, byggnader, områden och vad det nu må vara som behövs för er hemsida. Rimbo/Stockholm – www.midmacro.com