Barnfotografering Stockholm

En mysigare Barnfotografering & Bebisfotografering

Halloj!

Välkomna till den bohemiska studion! En ljus vacker lokale som idag är studio till några av mina fotograferinar. Mina  barnfotograferingar och bebisfotograferingar har en tråd av grimaser, kärlekskoas, skratt och utforskande ögon. 

Vad kostar en Barnfotografering?
Fotograferingskostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket och produkter tillkommer.
(Personlig bildvisning online via Zoom) -Rabatt ges vid bokning av flera sessioner och köp av produkter.

Maila för fullständig prislista. 

Här hittar ni lediga tider

När ska jag boka?
Bokning bör ske 1-3 månader innan bokat datum. Oftast tar tiderna slut snabbt (väntlista finns) men det kan vara värt att maila för att se över eventuella öppningar. -Just för Bebisfotografering brukar bebis vara runt 4- 10 månader. Barnfoto sker runt 1 år och uppåt.

Rekvisita Garderob
Rekvisitakläder finns upp i storlek 86 i studion. Hårband och mössor finns framför allt till de mindre barnen upp till storlek 74/86. 
All rekvisita så som korgar/klädset/hårband/mössor på denna sida är mina och finns att låna i olika storekar. Tänk på att olika klädset tillhör olika storlekar.

-Jag vill förmedla känslan du får när du luktar på ditt barn.
Den berusningen som lämnar ett lugn i hela din kropp.

Vanliga frågor

 Vanligtvis sker bebisfotot runt 6 månaders ålder men mellan 4-12 månader går också utmärkt. Barnfoto sker från 1 år och uppåt. 

Barnfotografering med Äldre barn går även bra.

Lediga tider finns längre ner.

Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Hos mig finns handgjorda och gedigna produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor . Tavlor, träblock och fotoalbum som skapar kärlek och värme i ert hem men också får era vänner och familj att förundras tillsammans med er. -Paket med bara digitala bilder finns också. -Köper ni både produkter och digitala bilder erbjuds rabatter.

Bilderna levereras också genom en nedladdnings länk som gör att ni lättsamt kan spara dem på olika hårddiskar.

Hos mig ingår hårband/mössa samt klädset till de mindre i storlek 44-86 storlek. Korgar, hinkar och plädar samt styling.

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

 

Noga utvalda klänningar.
Hos mig ingår det noga utvalda klänningar till mamman med material och texturer som bidrar till känslorna i mina bilder. Vackra tyger som faller vackert kring kroppen.

–  Här kan ni se några av dem

 

Det finns utrymme för bilder på syskon och familjekort absolut!

Fotograferingskostnad: 1500 kronor
Bildpaket & Produkter tillkommer.

(Personlig bildvisning online via Zoom)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

Lediga tider längre ner. 

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Recension

-Om jag ändå hade upptäckt Mrs Frankie tidigare så hade jag använt henne till bröllop, tidigare graviditeter mm. Men så tacksam över att hittat henne nu, så att hon från och med nu kan föreviga min familj. Så otroligt familjär och trygg fotograf som gör vuxna som barn bekväma framför kameran. Bilderna blir magiska. Hon fångar DET. Mrs Frankie, har det lilla extra! – Emma Stark – 

Barnfoto & Bebisfotografering
utanför Stockholm & Uppsala

Mrs Frankie, er barnfotograf i den bohemiska studion

Lediga tider & Vad kostar det?

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket och produkter tillkommer. 

 (Personlig bildvisning online)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner samt produkter.

Maila för hela prislistan

Januari –Maila för öppning
 Februari – Maila för öppning
 Mars – 3 platser
 April – 2 platser
 Maj – 5 platser
 Juni – 4 platser
Juli – Semester
Augusti – 7 platser
OM en månad är fullbokad, maila i alla fall då öppningar händer.

Ring mig: 0734234040

Galleri - Barnfoto

Om ni önskar se flera bilder från samma fotografering så kan ni klicka här – Blogginlägg

Recensioner Barnfotografering

-Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!! – Jennifer Eriksson

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Läs mer
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Läs mer
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Läs mer
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Läs mer
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Föregående
Nästa
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie
Bebisfoto
Bebisfoto

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag!

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se

Kontakta mig