En oktober dag i solnedgången

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En oktober dag i solnedgången

Famijefotografering i solnedgången

I början av denna vecka avslutade jag Oktober på bästa sätt. I solnedgången. Kalla näsor, busiga barn och kramgoa föräldrar! Magiskt! Med det sagt kan jag berätta att April har börjat bokats på rätt bra för just vårsessioner vilket är helt galet fantastiskt!

Klädval

Såå! Jag och Sandra hade bollat innan sessionen med klädval och plats. Jag skickar alltid ut min “Inför” pdf som innehåller just styling tips och lite good to know basis. Barnen kom med lager på lager vilket gjorde att de grejade kylan som kommit och då näsorna till sist var röda så var vi färdiga och påväg till bilen! Perfekt! Oftast är det just kylan som kan ställa till humöret på vem som helst under senhöst och vinter. Därför har jag just anvisningar om hur man kan få till värme som håller under den korta tiden då vi är ute och fotograferar.

Spring i benen

Dessutom brukar det bli rätt mycket spring så värmen kommer lite gratis så att säga! Ines som är i sitt esse i utforskade tyckte inte alls att vi skulle sitta stilla i mellan åt. Hon vart mest sur över att få sitta i vagnen medan vi var på väg till ny plats. Men vem skulle inte bli det om man ser brorsan springa runt. Försöka fånga glittret i stråna som solen träffade. Helt rimligt ändå! Hehe!

 

Så ja, med detta inlägg drar jag igång veckan efter några dagars vabb och funderar på vart man ska starta någonstans! Hoj hoj!

 

Fortsatt trevlig vecka hörrni!

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »