Familjefotografering Stockholm Uppsala

Familjefoto - ert kärlekskaos

Halloj!

Så himla härligt att ni är här! Mina familjefotograferingar är fulla med ert kärlekskaos. Kramar, pussar, kaos, uppror, upplopp, äventyr och grodhopp. Ibland dansar ni på ett fält och ibland kramas ni bland blomster. -Enkelt och lätt och jag dirigerar er genom hela sessionen så ni får genuina känslor på bild.

Hur går det till?
-Familjefotograferingar tar ca 2 timmar allt som allt och antingen så jagar vi regn eller sol. Lite det som passar er bäst. Jag arbetar med en blandning av att designa stunder och låta era barn gå loss helt impulsivt och ni kommer få en inför guide då ni bokar som gör att ni kan förbereda er för denna upplevelse på bästa sätt!

Vart håller vi till?
Vi kommer att fotografera här i naturen kring Rimbo som ligger ca 40 minuter från Stockholm/Uppsala. Detta då jag vill ha total kontroll på väder och ljuset beroende på dag och säsong. 

Får jag låna klänningar?
– Ja! Om jag har klänningar? Yes, En heldel faktiskt och dem finns både som  bohemiska och mer stilrena. Här kan ni se mera av dem, men rent generellt är alla klänningar på denna sida från min låne-garderob. 

– klänningar

Leverans
-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor.

Mer info finner ni längre ner ang klänningar att låna lättare pris information , produkterna och arbetssätt.

Familjefotografering 1

Gravidfotografering
Stockholm Uppsala

Hur går allt till?
Familjefotografering Stockholm

När ska vi boka?

Vanligtvis bokas mina tider 6-18 månader innan. Detta då i september skickas ett mail ut till alla mina befintliga kunder som gör att dem bokar sina tider då under hösten. Lagom till vintern anländer de lediga tider som finns på hemsidan. 

-Dvs om ni är intresserade av en tid och behöver ni höra av er innan september eller hålla utkik under vintern 🙂

Här kan ni läsa om olika säsonger – Läs mer

Familjefotografering Stockholm Mrs Frankie

Får jag låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Familjefotografering 2

Produkter

Hos mig hittar ni fotoböcker, tavor och träblocks av fantastisk kvalite! Företagen som skapar dem finns i Sverige och i min verkstad bygger jag ihop er beställning som passar ert hem.

 

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

Familjefotografering 3

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att säkert kunna ge er ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål. 


Familjefoto

Vägen hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! 

Hitta hit!

Gravidfotografering Stockholm Uppsala med omnejd


Recensioner

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Read More
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Read More
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Read More
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Read More
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Previous
Next

En mer hudnära gravidfotografering

Hur bokar vi?

Lediga tider

Fullbokad fram till Mars 2022

Vad kostar det?

För att boka så mailar ni mig och jag mailar då ut fullständig pris & produkt guide och sen får ni all information där.

Lättare prisinfo:

Fotokostnad: 1500 kronor
Digitala Bildpaket från 5000 kronor 

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner.

 

 

Familjefotografering Stockholm Uppsala
Familjefotografering Stockholm Uppsala
Familjefotografering 4
Familjefotografering Stockholm Uppsala

Hos mig finner ni produkter

Jag får så många kunder som först säger att de har svårt att se sig själva med magen i en tavla på en vägg. Att de hellre då tar en fotobok för att minnas denna unika period. Men här brukar jag påminna om hur känslosamt en fotovägg kan bli med magen med på något sätt. Där er resa startade. -En fotobok för samtliga bilder men tavlor för att sätta känslan i ert hem.

Hur sätter vi ihop en tavelvägg?

Jag försöker alltid att tänka att det ska finnas en fin balans där de stora bilderna sätter känslan och dem runt omkring bidrar med detaljerna.

-Är det något som mina barn frågar mig ofta om så är det just –När jag låg i magen; 

När ni bokar med mig så kommer få ni en Produkt Guide som dels har förslag på olika produkt paket för enkelhetens skull men jag finns även där för att sätta ihop det ni söker.

Familjefotografering 5
Väggar med kärlek
Familjefotografering 6

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/ 

Kontakta mig
[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Mina tips - Andra fotografer

Om ni bor i Göteborg, smögen, Eksjö och skåne med omnejd kan jag varmt tipsa om dessa fotografer:

www.mwfotograf.se –
Fina Mia, min bästa vän. Hon ser det ni ser och har en otrolig förmåga att få familjer och barn vara sig själva framför kameran. Få er bekväma och gosa loss i ert kärlekskaos. Mia som fotograferar familjer och även bröllop!  

www.creandophoto.se

Här har ni en erfaren fotograf vid namn Kristin. Hon är en av dem som lett mig och lärt mig i mitt företagande. Vänskap har utvecklats och jag längtar efter nästa gång vi ses! Fotograferar Nyfödda och bebisar samt en heldel gravida!

www.annemajsporrong.se

AnneMaj! Mitt eviga bollplank! Full fart och fläkt och känslorna är starka i alla hennes bilder! Fotograferar Nyfödda, bebisar, familjer och gravida.

www.lindalundquist.se

Linda, en tjej som har gått workshop hos mig och händigare kvinna får ni nog leta efter. Hon syr egna rekvisita kläder, uppfinner och tar helt fantastiska bilder. Fotograferar Nyfödda, bebisar och gravida.

Jimmy Björkman – Min bror som fotograferar med både drönare och kamera, hus, byggnader, områden och vad det nu må vara som behövs för er hemsida. Rimbo/Stockholm – www.midmacro.com

www.linnsej.se

Om ni rör er runt Halmstad så tycker jag att ni ska ta och hälsa på hos Linnsej. Massor av fina familjebilder både inomhus och utomhus! Buset och kärleksgoset bara lyser genom bilderna.