En gosigare Familjefotografering

Tavlor, fotoalbum, träblock

Familjefoto, ert kärlekskaos

Mustiga kontraster och djupa skuggor

Halloj!

Så himla härligt att ni är här! Mina familjefotograferingar är fulla med ert kärlekskaos. Kramar, pussar, kaos, uppror, upplopp, äventyr och grodhopp. Ibland dansar ni på ett fält och ibland kramas ni bland blomster. -Enkelt och lätt och jag dirigerar er genom hela sessionen så ni får genuina känslor på bild.

När ska man göra en Familjefotografering?
Vilken är din favoritsäsong? När de krispigt gröna bryter igenom i våren eller elden tar fart i löven om hösten? Den mjuka grönskan eller den gnistrande vintern? Nedan finns massor av olika bilder, gå neråt och kika och känn efter! – Här kan ni läsa ett blogginlägg om olika säsonger

Vad ska man ha på sig på en familjefotografering?
Vid bokning kommer ni få en Inför Guide av mig med massor av tips, trix och instruktioner. Just styling eller vad som är värt att ta med eller sätta under kläderna. Kalla väder och varma väder behöver sina förberedelser! 

Vad kostar en Familjefotografering?
Fotograferingskostnad: 1500 kronor. (Inga bilder ingår)
Bildpaket och produkter tillkommer från 5500 kronor. (Personlig bildvisning online via Zoom) -Rabatt ges vid bokning av flera sessioner och produkter.

Maila för mer prisinfo samt lediga tider. Mer info och kontakt längre ner.

 

Vanliga frågor

Hos mig kan ni välja då ni bokar om ni vill vara utomhus eller inomhus i studion. Utomhus tiderna är oftast fullbokade långt innan och därför behöver ni ha större framförhållning där.

En familjefotografering tar mellan 1-2 timmar beroende på plats och barn. Jag arbetar med med en blandning av att designa era stunder och låta era barn gå loss och vara impulsiva i stunden. Då ni bokar kommer ni få en välarbetad Inför Guide med tips, instruktioner, adress och allt ni behöver tänka på. 

Studion ligger centralt i Rimbo och har ca 3 minuter till busstationen. 

Är vi utomhus kommer vi att fotografera här i naturen kring Rimbo som ligger ca 40 minuter från Stockholm/Uppsala. Detta då jag vill ha total kontroll på väder och ljuset beroende på dag och säsong. 

Klänning finns till mamman att låna och är det säsong/inomhus finns rekvisita kläder till barn att låna upp i storlek 86/90

Filt och någon korg/stol finns att tas med om utomhus

Här kan ni se mera om klänning att låna till mamman – klänningar

-Digital leverans och magiska produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor.

Mer info finner ni längre ner ang klänningar att låna lättare pris information , produkterna och arbetssätt.

För att boka så mailar ni mig och jag mailar då ut fullständig pris & produkt guide och sen får ni all information där.

Lättare prisinfo:

Fotografering: 1500 kronor
Digitala Bildpaket och produkter tillkommer.

(Personlig bildvisning online via Zoom)

-Rabatt ges vid bokning av flera sessioner och fotoprodukter.

Familjefotografering 1

Den känslan du får i kroppen när du luktar på dina barn - det är vad jag vill förmedla.

Recensioner

Julia Linn
Julia LinnGravidfoto
Läs mer
Tack Mrs.Frankie för att du fångade graviditeten så fantastiskt! I en underbar livsstil studio och vacker utemiljö skapades otroligt fina foton som vi kommer att uppskatta livet ut. // Julia
Susanne G
Susanne GGravid/nyfödd/gravid/nyfödd
Läs mer
Ida, vart ska vi börja. Så otroligt proffsig på det hon gör. Det är proffsig från början till slutprodukt. Har haft både gravidfotografering och nyföddfotografering med Ida. Under gravidfotografering fick hon både mig och min man att känna oss avkopplande framför kameran. Hon fångar de där bilderna när saker händer och det blir naturligt, även om man inte varje dag hänger i en kohage och blir fotograferad 😉När vi kom tillbaka till nyföddfotograferingen med våran son när han var 12 dagar. Så mötes vi av hennes studio som var uppvärmd och mysig. Hon hade alla sina idéer på plats och uppritade och visade oss innan hon började vad hon hade tänkt sig vid varje "station" hon lagt i ordning i studion. Kände mig så trygg i att lämna ifrån mig sonen i Idas händer när hon tog alla bilder. Han var i trygga händer där man kände att hon hade koll från början till slut, där hon så varsamt lindade in honom i filtar och la honom i de olika positionerna 💕 Så funderar du på att boka en session med Ida. Tveka inte! Är så glad över de minnen hon har skapat åt oss 💕
Fierza
FierzaBröllop/Gravid/Nyfödd
Läs mer
Den mest sympatiska människan att helt kunna förlita sig på! Hon får en att känna sig avslappnad, är oerhört professionell men samtidigt jordnära så att det känns som en kul grej istället för att det ska bli stelt eller konstigt som det annars kanske kan bli när man fotas 🙂 10/10!!
Jennifer Eriksson
Jennifer ErikssonGravid/Nyfödd/Familj
Läs mer
Super duktig och professionell fotograf som fångar ögonblicken vi vill minnas. Jag har gjort både gravidfotografering och newbornfotografering hos henne samt bokat in en fotografering lagom till sonens 1-årsdag. Bilderna blir fantastiska och älskar hennes bildspråk och utformning. Ett extra plus till hennes trevliga och varma bemötande. Mer än nöjd med ALLT!!!
Föregående
Nästa
Hur går allt till?
Familjefotografering

När ska vi boka?

I studion behöver ni ha en framförhållning på ungefär 1-3 månader beroende på säsong. Utomhus behöver ni vara dryga 6-12 månader innan. 

Här kan ni läsa om olika säsonger – Läs mer

Familjefotografering Stockholm Mrs Frankie

Får jag låna klänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

 

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Familjefotografering 2

Produkter

Jag kan inte poängtera tydligare skillnaderna mellan att skicka efter bilder själv eller beställa genom mig. Tjockleken, färger och toner, mattheten, skyddet, och känslan i det bastanta träet i era händer. 

-Det är lixom en annan känsla.  Dessa är gjorda att inte blekna med tiden, de går inte sönder lika lätt och sätts samman i min ramverkstad. Hantverk.  När ni kommer till studion kommer vi ha en produkt visning och ni kommer få ha produkterna i era egna händer.

Familjefotografering 3

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att säkert kunna ge er ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål. 


Nyföddfotografering med Nyföddfotograf Mrs Frankie

Vägen hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! 

Hitta hit!

 

 

En känslofylld Familjefotografering

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/ 

Kontakta mig

Om formuläret knasar sig så maila mig på Info@mrsfrankie.se