Säsongernas tjusning, vilken passar er familj? | Familjefotografering Stockholm

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Säsongernas tjusning, vilken passar er familj? | Familjefotografering Stockholm

Det är många funderingar kring årstid och hösten är den årstid som bokas Snabbast hos mig. Smaken är som baken och här kommer jag att visa lite olika bilder från varje säsong och förklara dess charm!

 

Familjefotografering - Vinter

Krispig vit vinter. Nu är det ju lite så att Sverige inte alltid levererar fluffig snö när vi beställer den. Men det många inte tänker på är att det är en otroligt vacker golden hour i den krispiga bruna tonerna. 

Familjefotografering - Vår

Våren är verkligen en explosiv säsong. Medans de andra säsongerna är relativt långsamma så förändras våren snabbt. Från bruna toner till de röd/rosa då knopparna kommer och sedan en fullständig explosion då knopparna slår ut runt slutet av April början av maj.

Solen går ner tidigt och barnen somnar i bilen på vägen hem.

 

Familjefotografering Sommar

Den fylliga sommaren!

Här är blommor och blad i full blom och man får en riktigt mustig ton i bilderna. Barnen är vakna långt efter läggningstider och har brutalt roligt tillsammans med er! (yes, ni kommer få en guide innan med tips på hur ni får barnen att orka vara vakna)

Familjefotografering - Höst

Från gröngrönska till BOM mustiga varma gul/röda och bruna toner! Helt fantastiskt! 

Denna månad är det mera kläder som gäller men vid korta stunder kan man ta av koftor/jacka för lite bus och lek! 

Solen går ner tidigt och ungarna somnar fint i bilen på vägen hem!

Gravidfotografering

Eftersom gravidfotot också sker utomhus kan även ni gravida ha användning av denna lilla säsongsguide. Hur det ser ut under er fotografering. Gravidfoto sker då den gravida är mellan vecka 30-35 ungefär.

 

Här kan ni läsa mera om Gravidfoto. -Läs mer

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »