Säsongernas tjusning, vilken passar er familj? | Familjefotografering Stockholm

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Säsongernas tjusning, vilken passar er familj? | Familjefotografering Stockholm

Det är många funderingar kring årstid och familjefotografering. Hösten är den årstid som bokas Snabbast hos mig. Smaken är som baken och här kommer jag att visa lite olika bilder från varje säsong och förklara dess charm!

 

Krispig vit vinter. Nu är det ju lite så att Sverige inte alltid levererar fluffig snö när vi beställer den. Men det många inte tänker på är att det är en otroligt vacker golden hour i den krispiga bruna tonerna. 

Våren är verkligen en explosiv säsong. Medans de andra säsongerna är relativt långsamma så förändras våren snabbt. Från bruna toner till de röd/rosa då knopparna kommer och sedan en fullständig explosion då knopparna slår ut runt slutet av April början av maj.

Solen går ner tidigt och barnen somnar i bilen på vägen hem.

 

Den fylliga sommaren!

Här är blommor och blad i full blom och man får en riktigt mustig ton i bilderna. Barnen är vakna långt efter läggningstider och har brutalt roligt tillsammans med er! (yes, ni kommer få en guide innan med tips på hur ni får barnen att orka vara vakna)

Från gröngrönska till BOM mustiga varma gul/röda och bruna toner! Helt fantastiskt! 

Denna månad är det mera kläder som gäller men vid korta stunder kan man ta av koftor/jacka för lite bus och lek! 

Solen går ner tidigt och ungarna somnar fint i bilen på vägen hem!

Eftersom gravidfotot också sker utomhus kan även ni gravida ha användning av denna lilla säsongsguide. Hur det ser ut under er fotografering. Gravidfoto sker då den gravida är mellan vecka 30-35 ungefär.

Här kan ni läsa mera om Gravidfoto. –Läs mer om gravidfotografering

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »