En sista höstsnurr i solnedgången

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En sista höstsnurr i solnedgången

Höstfotografering i solnedgången

Idag landar denna donnas urval i hennes mailkorg. Jag tog in denna bokning som en absolut sista med känslan “Jag måste boka in detta annars gråter jag”. Hennes beskrivning av sig själv och storyn bakom fick det att kittla i avtryckarfingret på mig. Jag gör ju vanligtvis inte porträtt med enskilda om det inte är gravid men ja, hennes mail fängslade kan man säga. Power och frihet och om jag får säga det själv så lyckades vi jivligt bra med det? Här är några bilder och mer kommer ni helt klart få se sen när hon fått gotta sig igenom sitt urval!

Klädsel

Rebecca och jag hade bollat tidigare vilka klänningar hon ville prova och då tiden var knapp denna dag och rent av impulsiv så fyllde jag bilen till dess bredd. Mötte upp henne och där stod hon med armarna öppna och ett “Nu kör vi” smile. 4 klänningar lånade hon av mig som vi öste igenom i världens dans. Då vi började huttrade hade solen lagt sig och det var dags att åka hemåt!

En fotografering man vart så varm av

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »