En sista höstsnurr i solnedgången

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En sista höstsnurr i solnedgången

Höstfotografering i solnedgången

Idag landar denna donnas urval i hennes mailkorg. Jag tog in denna bokning som en absolut sista med känslan ”Jag måste boka in detta annars gråter jag”. Hennes beskrivning av sig själv och storyn bakom fick det att kittla i avtryckarfingret på mig. Jag gör ju vanligtvis inte porträtt med enskilda om det inte är gravid men ja, hennes mail fängslade kan man säga. Power och frihet och om jag får säga det själv så lyckades vi jivligt bra med det? Här är några bilder och mer kommer ni helt klart få se sen när hon fått gotta sig igenom sitt urval!

Klädsel

Rebecca och jag hade bollat tidigare vilka klänningar hon ville prova och då tiden var knapp denna dag och rent av impulsiv så fyllde jag bilen till dess bredd. Mötte upp henne och där stod hon med armarna öppna och ett ”Nu kör vi” smile. 4 klänningar lånade hon av mig som vi öste igenom i världens dans. Då vi började huttrade hade solen lagt sig och det var dags att åka hemåt!

En fotografering man vart så varm av

 

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »