Detta med att försöka sig på helg

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Detta med att försöka sig på helg

Detta med att försöka sig på helg 1Detta med att försöka sig på helg 2Detta med att försöka sig på helg 3Detta med att försöka sig på helg 4Detta med att försöka sig på helg 5

Urusel på att släppa

Mmmm två helger i rad nu har jag glidit in i med tron om att -fasiken vad jag ska chilla denna helg! Jag släppa jobb helt och bara vara i nuet med kidsen! Meneee… jag lär mig fortfarande om man säger så.. det har ju bara gått 1 månad som 100% egenföretagare så man kan ju inte vara bäst på allt direkt i guess. Men jag kommer på mer och mer om vilken struktur som passar mig. Öppetider, rutiner och mailkollande! Så nu kommer det komma ut öppetider och lite hänvisningar som passar mitt arbetsflöde! Jag intalar mig att större företag har öppetider av en anledning lixom 😂🤯😍 så jah! 10:00-16:00 Måndag-Torsdag känns som bra öppetider att börja med! Dessa kommer att publiceras lite varstans så att man vet att svar kan utebli under kvällar och helger! 🙌🏻😍

Men annars då? Jo! Vi har snickrat! Snickrat, njutit av höstlöven och höstluften! 🐿🍂🌲🌾 Två sängar till studion vart det och jag ser så fram emot att testa dem så småningom!

Men imorgon är det Måndag och Måndag för mig innebär Planeringsdag för veckan! Så lite urval, lite yoga, lite skog och sen avslutningsvis gravidsession i solnedgången! Inte illa lixom! 😍🌲🌾

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »