Vad ska vi ha på oss? | Styling tips

Familjefotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Vad ska vi ha på oss? | Styling tips

Alright. Det är dagen innan er familjefotografering/gravidfotografering och du vaknar upp på morgonen och tänker – FASIKEN, jag skulle ju hinna beställa kläder, stryka ungarnas tröjor och färga utväxten. Vet din partner om att ni ens ska fotograferas om två dagar? Måste man raka sig? Livet.

– Ja livet kräver ibland förberedelse för att det ska klaffa helt enkelt. Ibland kommer livet i mellan absolut och det är väl här de råden kommer in i bilden. 

 

Så här är det. När ni bokat mig så kommer ni att investera i bilder och produkter som inte är de billigaste på marknaden. Varför hoppas jag ni förstår själva. Därför är det rätt surt att titta tillbaka på sina bilder och känna sig missnöjd med klädval och hår. Så om er planering riktigt skiter sig och ni vill få till den där pricken över i: et iaf. Följ nedan råd!

Den svåra frågan - Styling råd när planeringen skiter sig.

  1. Hårutväxt ner till knäna – Sätt upp håret i en toffs och dra fram lite slingor kring ansiktet bara. 
  2. Naglar med bortskaft nagellack – fear no more – jag har nu nagellacksborttagning I studion! 
  3. Ruffsigt hår på barn som vägrar kamma sig! -Ta med hårspännen/toffs som vi kan leka på när ni är här. -Det blir roligare här. Nyhetens behag.
  4. Någon vägrar raka sig/fixa skägget – Visa en bild på en ovårdad man på google med ovårdat skägg named bob and tell him – dont be like Bob… Sen kan du förslagsvis hota med diverse andra innestående saker. Mutor fungerar även på vuxna.
  5. Skrynkliga skjortor – Ta en tisha istället och ett par finare brallor än mjukisar. Hur snyggt är det inte med chinos/jeans med en tisha? DONT overdress! Kolla pappan på bilden . En mer vardaglig pike tröja. Easy!
  6. Kläderna är för små kläder – Rulla upp ben/armar så syns det inte! Ta en tisha istället och stryk den. 
  7. Jag har inget att ha på mig syndromet as a new mom.  I do! So kika bland mina klänningar istället.
  8. Ingen passande bh att ha under klänningarna? Ta av bh:n 
  9. Barnen vägrar ha de kläder du valt fram – Presentera dem som ”Foto kläder” Dem måste ni ha på er för att ni ska ju åka till Ida och på äventyr. Mamma och pappa ska också! Så detta blir era äventyrskläder som ni ska ha på er där Ida ger er massor av lekar som hon fångar på kameran som ni kan titta på sen! Involvera dem! Kommer ändå Paw patroll tishan fram så åk i den men så ta med en chill-skjorta som vi kan knäppa över men också ta några bilder på den också! 
 

Oavsett! TÄNK CHILL fina kläder. INTE nu ska vi på fin middag och stå rakt upp och ner för bilderna. Det blir mega svårt för er då att röra er löst och ledigt och kasta ungarna upp i luften. Er familjefotografering/gravidfotografering ska vara fyllt av glädje, närhet och bus med barnen om dem är med!

Mjuka, ledigt fina kläder.

Här kan du läsa mera om mina olika fotograferingar, and dont worry – när du bokar mig mailas även en Inför Guide ut där det står tips och råd ännu mer och djupare.

 

Gravidfotografering

Nyföddfotografering

Bebisfotografering

Familjefotografering

 

Familjefotograf Stockholm
Familjefotografering Stockholm
Familjefotografering Stockholm Uppsala

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »