Nadia – Nyföddfotografering med familjegos

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nadia – Nyföddfotografering med familjegos

Jag önskade alltid att jag skulle haft en storasyster. Jag fick en lilleror. Så jag vart storasystern istället. Komiskt ändå 😉 De där med att axla rollen som den stora. Den tror jag ändå att de flesta syskon som blir den Stora förstår. Jag har haft såna enorma gräl med min bror men också såna fantastiska stunder. Hade jag vetat att vi en dag skulle ha en vuxen fantastisk relation när han var 13 år och mega jobbig hade jag inte trott på det. Iofs var man rätt uppe i det blå som 15 åring då också. Livet utvecklas och det är väl det som är det fina. Tänk vad två syskon får gå igenom tillsammans. Småbarnsåren, tonåringar, unga vuxna och plötsligt de stora ansvaren. Förhoppningsvis kommer vi sitta där tillsammans på något ålderdomshem och sjabbla om vem som fuskade i kortspelet.

Syskon och familjebilder är stora favoriter hos mig! Det är oftast dem vi startar fotograferingen med. Några enstaka på bebis först och sedan familjens innan djupsömnen knackar på dörren och det bli dags för posering på beanbagen! 

Mer om nyföddfotografering kan ni läsa här. –Nyföddfotografering

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Cecilia och familjen i hösten

Den första hösten. När värmen fortfarande ligger kvar men nätterna börjar bli kyliga. Ljuset är varmt och gräset högt. September. Vackert! Här kan ni läsa

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra – Bland stenrös

Sommar och sol. Mmm de var varma mjuka visar när jag 0ch Sandra satte oss i bilen för roadtrip! Vi hade destination stenrös men stannade

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linn – En dröm i värmen

Sommargrönska och ljuva vindar. Lite skillnad från adrenalinkickarna man får nu i kylan! Men det blir vackert oavsett! Gravidfoto med mindre barn bjuder dessutom in

Läs mer »
Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Fariba – Bebisgos

Men jag smäller av! Håret! Det är inte ofta en bebis kommer med en hel frisyr blott 2 veckor ny i livet! Här kan ni

Läs mer »
Gravidfotograf Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

En sommardröm med Malin

Andra gången gillt ställde sig denna lilla familj framför min kameran i väntan på lillasyster! Grönskan och de brända gräset tillsammans blir verkligen en drömmar

Läs mer »