Bebisfotografering

Stockholm Uppsala

Välkomna hit till mig

Månaderna med en bebis är intensiva. De olika utvecklingsfaserna avlöser varandra, tänderna kommer, amning, provsmakning, känna på gräset för första gången, käka sand och stirra på konstiga grejer som är everyday för en annan. I den vildabebins ögon är allt ett äventyr. 

En bebisfotografering tar ca 1,5 timma och det blir båda intensivt och mysigt. Vi kommer garanterat få tralla på en trudelutt eller två, köra tittut och låtsas nysa för det är så fantastiskt roligt i den lilles ögon. 

Lite fika intas och vi går igenom produkter och bilderna lite snabbt och sedan får ni urvalet på mail efter ca 2 veckor!

 

Bebisfotografering 1

Lediga tider - Bebisfoto

Nyföddfoto/bebisfoto delar tider då de sker inomhus och planeras desamma.

 Därför kan det bokas på fort om exempelvis 4 nyfödda bokas in i Juni. Då tar jag inte in fler studiotider för bebis heller.

 Bebis bör vara mellan 4-10 månader när bebisfotot sker.

 

Augusti – 1 platser

September – 4 Platser

Oktober – 4 platser

November – 4 platser

December – 3 platser

 

Bebisfotografering i studion

Vad ingår i er bebisfotografering

I mina paket ingår ca 1 timmars session samt rekvisita. Kläder, mössor, hårband, korgar, sjalar eller liknande.
ca 5 scener stylas i ordning i olika kombinationer. Bland annat; Beanbag där bebisen ligger skönt med tyg som bakgrund i olika poser med stöd. Hink/korg med mysig rekvisita och i min lifestyle hörna där även familjebild kan tas.

Digitala bilder samt framkallningar/fotobok beställs separat vid ert urval. Bilderna blir lätt redigerade inför ert urval och de bilder ni väljer redigeras in i min bildstil.

Bebisfotografering i studion

Bilder på er tillsammans

Under sessionen har jag plats för familjebilder och syskon bilder om så önskas men huvudfokusen är hos den minsta. 

Ibland är syskonen väldigt små och är därför då extra viktiga att förbereda; därför får ni en Inför Guide av mig. Denna Inför Guide hjälper syskonen och föräldrar att känna sig mera trygga på på platsen och mig redan innan vi träffas och ger er bättre förutsättningar att få gosigaste bilderna tillsammans. 

Studion i det lilla torpet

Bebisfoto i studion

Sommaren 2020 renoverade jag och min grymma familj upp ett litet torp i rimbos utkant. Ett mysigt litet torp med de vita knutarna för de allra minsta. 

I studion finns både träbakgrunder, beanbag och lifestyle rummet att fotografera i. Utomhus finns en helt underbar miljö och är vädret fint så kan vi ta några bilder utomhus.  

Här kan ni se mera bilder från studion

Mina vackra produkter

Jag erbjuder enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fotoböckeroch tavlor av bästa kvalite. Fotoboken fylls med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda. Ramar och print beställs från svenska familjeföretag som jag sedan monterar ihop i min egna lilla ramverkstad.

Studio exempel finns och ni får känna och klämma här i studion.

 

Kombinera ert bebisfoto

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Bebisfoto som följs upp av familjefoto utomhus. Uppföljning på bästa sätt!

Här kan ni läsa mer om familjefoto 

Nyfikna på gravidfotografering?

Nyföddfoto kan ni läsa om här

Bebisfotografering i studion
Bebisfotografering i studion
Bebisfotografering i studion

För bokning - Bebisfoto

Bokning sker vanligtvis 3-6 månader fram i tiden då jag bokas upp snabbt. För snabbare bokning – maila så ser vi över möjligheterna.

Avtal samt bokningsfaktura mailas i samband med bokning och säkrar ert datum  – Kontaktformulär längre ner för att dela mer prisinfo.

Bebisfotografering i studion

Vad kostar det?

Fotograferingskostnad på 1500 kr betalas i samband med bokningen och säkrar ert datum.

Bildpaket från 4000 kronor

Kostnad för bildpaket tillkommer samt eventuella produkter..  – Maila för pdf med fullprislista

Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan datum reserveras.

 

Hitta hit

Studion finns i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans!

 Här är länk till vägbeskrivning

Följ mig gärna på sociala medier

Både på instagrm och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag!

Instagramwww.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebookhttps://www.facebook.com/frankiemrs/

Bebisfotografering Stockholm Uppsala Norrtälje

En mysig bebisfotografering i torpet

 

En bebisfotografering sker då er lilla bebis är mellan 2-9 månader ungefär. Vi fångar de olika utvecklingsstegen som är typiska för åldern och  ser till att ha en mysig stund tillsammans.

Studion stylas i ordning med era färgönskemål och mitt bildspråk. Ca 5 scener stylas i ordning. Då ni kommer hit går jag igenom fotograferingen med er innan vi kör igång så ni känner er trygga med upplägget.

Kontakta mig här

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder