Uppsala – En vinterdag med Erika

Gavidfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Uppsala – En vinterdag med Erika

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gravidfotografering i Stockholm Uppsala

Förra vintern fick jag under en krispig snödag hänga med Erika för hennes Gravidfotografering.

Snön hade lagt sig så fint den dagen och vi tog bilder både i detta häftiga övergivna växthus, ute på fälten och upp mot granskogen för lite mer skuggor 😍🙌🏻


Idag är det vabb som står på menyn och jag känner mig aningen trött efter dessa dagar! Fördelen med att vara egenföretagare är ju just att kunna lätt styra sin egna arbetsdag. Så jag ska försöka koppla bort och ta hand om rastlösa barn för tro mig… även fast de är rassliga det är full fart här i alla fall.. 🤯😂 Jag får ta rehab mentalt sen när jag ska börja jobba igen 😂🙈❤️[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »