Barnfotograf Stockholm – Hänga med Edvin

Hej och välkomna!

En bebisfotografering hos Mrs Frankie sker framförallt mellan 4-10 månaders ålder. Vi fångar de olika utvecklingsstegen som sitta, ligga på mage, skratten och nyfikenheten. Fotograferingen sker i min studio i vårt hem.  Jag bygger upp olika scener utifrån mitt bildspråk och färger för att ge er fina bilder till era väggar och fotobok.

[dt_fancy_title title=”Galleri” title_size=”h2″][rev_slider_vc alias=”Bebisfoto”]

En bebisfotografering med Mrs Frankie

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]

Vad ingår i er bebisfotografering

I mina paket ingår ca 1 timmars session samt rekvisita. Kläder, mössor, hårband, korgar, sjalar eller liknande.
ca 5 scener stylas i ordning i olika kombinationer. Bland annat; Beanbag där bebisen ligger skönt med tyg som bakgrund i olika poser med stöd. Hink/korg med mysig rekvisita och i min lifestyle hörna där även familjebild kan tas.

Digitala bilder samt framkallningar/fotobok beställs separat vid ert urval. Bilderna blir lätt redigerade inför ert urval och de bilder ni väljer redigeras in i min bildstil.

Barnfotograf Stockholm - Hänga med Edvin 1

Barnfotograf Stockholm - Hänga med Edvin 2

Barnfotografering Stockholm Uppsala Norrtälje

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]
DSC_6091

Min studio

Min ”lilla” studio på 30 kvm som är belägen i vårt hem. Retrovillan som ligger i vackra Rimbo med närhet till allt. Jag arbetar dvs hemifrån! Studion ligger på nedreplan och intill har jag ett kundrum där man kan ta sig en kopp gott, slösurfa lite eller varför inte ta sig en powernap!

DSC_8925-Redigera

Produkter

Hos mig erbjuder jag enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fine Art av bästa kvalité för er vägg. Inte nog med det så erbjuder jag även en vacker fotobok med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

DSC_5644-Redigera

Kombinera

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Bebisfoto som följs upp av familjefoto utomhus. Uppföljning på bästa sätt!

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]

För bokning

Bokning sker vanligtvis 3-6 månader fram i tiden då jag bokas upp snabbt. Avtal samt bokningsfaktura mailas i samband med bokning och säkrar ert datum  – Kontaktformulär längre ner för att dela mer prisinfo.

Barnfotograf Stockholm - Hänga med Edvin 3

[dt_fancy_separator separator_style=”dotted”]

Priser

Fotograferingskostnad på 1500kr.
Kostnad för bildpaket samt produkter tillkommer. – Mer information delas vid förfrågan.

Avtal och bokningsfaktura på 1500kronor skickas alltid ut innan datum reserveras.

Hitta hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Här är länk till vägbeskrivning

Bebisfotografering Barnfotograf Barnfotografering Stockholm Uppsala

[dt_fancy_title title=”Kontakta mig” title_size=”h2″]


FacebookInstagramGoogleRekommendation