Familjefotografering Norrtälje – Familjen Eliasson

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Familjefotografering i sen hösten

 

Så här sitter jag och poppar lite julmusik. Det är snart lunch dags och jag har påbörjat redigeringen för dessa godingar!

Ellinor och jag kom först i kontakt då hon bokade sin gravidfotografering! Nu kommer snart deras familjefoton hänga på samma vägg! Mäktigt! Från två till tre.

 

Barnfotografering

Mina familjefotograferingar ger alltid varierade bilder på hela familjen. Dvs inte bara på er som familj utan även på barnen individuellt. Klänningen som Ellinor har på sig är en låneklänning från min rekvisita garderob samt hårbandet som lilla Ida har på sig för att ge variation till bilderna.

Miljö

Då jag alltid fotograferar på min hemmaplan har jag riktigt många smultronställen. Detta för att just kunna ge er detta ljus och miljö efter säsong och tid på dagen. Detta var en solnedgång en eftermiddag. Hösten är ju perfekt på det sättet att solen går ner så tidigt att även våra små kan vara med!

 

För bokning kan ni scrolla ner så har ni mitt kontaktformulär 🙂

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering