Nyföddfoto Lias Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nyföddfoto Lias Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering med Lias

 

Det har verkligen vart en babyboom för mig denna vinter. Min low-season vart min mindfull-season och jag stängde precis Mars för inkommande bokningar. Bara det känns fantastiskt. Alla crazyloving parents jag haft som nyfödd-kunder har redan börjat boka höstens familjesession utomhus. Detta ofta då barnet har blivit mellan 10-18 månader för lite bus utomhus tillsammans när springet i benen satt igång ordentligt. Här kan ni läsa mera om familjefotografering – www.mrsfrankie.se/familjefotografering

 

Styling i studion

Inför er nyföddfotografering får ni er pdf då er lilla anlänt. Dena innehåller instruktioner samt tips värda att tänka på. Tips som att fixa naglarna om ni själva vill vara med på bild, att inte mata direkt innan ni åker, att inte ta egna kläder med stora loggor på och dylikt. I denna pdf efterfrågar jag även era färgönskemål. Färgtoner jag kan använda mig av i stylingen av er nyföddfotografering. Ungefär 5 scener stylas i ordning och har en rödtråd av de färger ni valt. Denna gång önskades det grönt, grått och neutraler. Önskas exempelvis bara 2 toner så stylar jag i ordning med färger som matchas bra ihop bredvid varanra på väggen. Väljer ni exempelvis rosa och grönt så kan det komma scener med grått & beige för det fungerar väldigt bra ihop.

 

Sociala medier

Följ gärna med i min vardag via sociala medier. Behind the scene bilder från fotograferingarna, redigering, förberedelser, vardagskaos, kärlekskaos och massor av annat.

 

www.instagram.com/mrsfrankie.se

 

www.facebook.com/frankiemrs

 

 

 

Mer information om nyföddfoto

Om ni är intresserade av mera information om nyföddfoto så finns det här www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering

 

Bebisfotografering

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »