En mysig Nyföddfotografering Stockholm – Belle

Nyföddfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En mysig Nyföddfotografering Stockholm – Belle

En nyföddfotografering med Belle

 

För ca 1.5 år sedan ringde en mamma från Västerås och ville boka in en nyföddfotografering. Då handlade det om storebror Luca men denna gång fick jag träffa lilla Belle. En liten gosig donna som till sist somnade gott.

 

 

Föräldrarnas önskemål – nyföddfoto

Dena gång stylades studion i ordning i toner av vinrött, gult, grålila, beige och grått. Vanligtvis blir det 2 olika korgar/hink, beanbag samt familjebilder. Runt 5 scener varieras och matchas samman. Dessa färgönskemål frågar jag efter då er lilla anlänt och er Inför pdf mailas ut så därför kan det vara bra att innan kika lite så ni vet vad för toner ni uppskattar extra hos mig.

 

 

 

Sociala medier

Följ gärna med i min vardag via sociala medier. Behind the scene bilder från fotograferingarna, redigering, förberedelser, vardagskaos, kärlekskaos och massor av annat.

 

www.instagram.com/mrsfrankie.se

 

www.facebook.com/frankiemrs

 

 

 

Mer information om nyföddfoto

Om ni är intresserade av mera information om nyföddfoto så finns det här www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering

 

Bebisfotografering

 

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »