Nyföddfotografering Hedda – Tjuvkik

Nyföddfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nyföddfotografering Hedda – Tjuvkik

Nyföddfotografering StockholmNyföddfotografering StockholmNyföddfotografering StockholmNyföddfotografering Stockholm

En mysig nyföddfotografering med Hedda

Lilla Hedda på 19 dagar kom in och briljerade så pass att jag funderade över att sätta ny minimum ålder för nyföddfoto! Hehe! En nyföddfotografering görs runt 1-3 veckors bebis och allt oftare märker jag att bebisar runt 2-3 veckor är lugnare. De har lärt sig äta sig ordentligt mätta och de somnar sen hårt. Då de är vakna så är de vakna med aktiva blickar och grimaser. Så ja, känns ingen stress med att bebis måste bli fotograferad första veckan. Landa hemma, låt bebis lära sig äta, hitta sin rytm och kom och gosa här när ni fått på er vardagskläderna igen 🙂 Pyjamas går jag iofs runt i mer än ofta nu också även fast mina barn är äldre. Men det är något speciellt med första tiden att bara luffas omkring i morgonrock och lukta på nykläckt ung e!

 

Hur går en nyföddfotografering till

Innan er session har jag skickat ut er inför-pdf och bett om färgönskemål. Denna session hade önskemål om ljusa toner som beige och vitt. Jag stylade in med en grå lila ton för att matcha mammans val av klänning för deras bild ihop.
5 scener stylas i ordning. Korg, hink, beanbag, lifestyle hörnan samt bilder tillsammans. Klänning finns att låna för mamman om önskas.

Fotograferingen tar ca 2-3 timmar och i studion finns en kundhörna med lite gofika. Ni får mysa in er i studions värme (upp mot 30 grader ibland då er lilla eventuellt är nakenfis/lite kläder på vissa bilder) och se er lilla bli fotograferad för första gången.
Ca 2 veckor efter fotograferingen mailas ert urval ut att välja ifrån.

 

 

Sociala medier

Följ gärna med i min vardag via sociala medier. Behind the scene bilder från fotograferingarna, redigering, förberedelser, vardagskaos, kärlekskaos och massor av annat.

 

www.instagram.com/mrsfrankie.se

 

www.facebook.com/frankiemrs

 

 

 

Mer information om nyföddfoto

Om ni är intresserade av mera information om nyföddfoto så finns det här www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjen Lennartsson/Emani

Grönskan. Sommaren. Värmen! Man ville inte att kvällen skulle ta slut och lille herr lejon stod och vrålade över sitt kungarike sent in i kvällen

Läs mer »
Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »