Julian – Nyföddfoto

Nyföddfotografering med Julian

En liten liten Julian. I vecka 32/33 föddes denna lilla sötsak och det fick dröja innan jag kunde träffa honom! Sicken resa och då vi äntligen sågs så hade han kvalat in på ca 3 kg och börjat växa i 50 kläderna!
Färgerna gick i vitt/beige och grått!

 

Nyföddfoto med syskon?

Jaa ni, dessa syskon! Desto yngre desto mer impuls och i detta fall är Collin på bilden dryga 2 år och var så galet taggad på att han skulle hälsa på i min studio! Mamman och pappan hade förberett med de tips jag gett i min Inför Guide och må än att det ser lugnt ut på bilderna men let me tell you! Detta gick på ungefär 3 minuter; sedan var intresset borta och Collin ville ut och spela fotboll och kolla på hundarna! Hahaha! Jag tvingar aldrig syskon att vara med på bild, fotograferingen handlar om den nyfödda men om alla vill gosa ihop sig och busa med mig framför kameran så har jag tid för er där. Så därför – Förbered era små så de är trygga då de kommer till mig! – och det hjälper jag er med 🙂

 

Låna klänning?

Som nyförlöst är det sällan att kläderna sitter som man önskar och därför har jag en stor garderob med klänningar i olika stilar som är mjuka och sköna INK vackra på bild! Så när vi pratar ihop oss innan sessionen startar har ni chans att kika igenom vad ni skulle önska att bära på er fotografering.

Här kan ni läsa mera: www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering-stockholm-upps

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering