The Swedish Family – Gravid med Laura

Gravidfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

The Swedish Family – Gravid med Laura

En gravidfotografering med The Swedish Family

Mina barn är 7 och 4 år gamla. De älskar The Swedish Family och vi alla i familjen brukar sitta och invänta deras senaste video på Youtube. När jag såg att de väntade en liten Bebbe kastade jag mig och skrev till dem!
Alltså, jag gör aldrig samarbeten. All min fokus ligger på mina befintliga kunder MEN i detta fall ville jag bli en superhjälte i mina barns ögon och ja, jag erkänner bli lite starstrucked jag också! Hehe!
Så när de faktiskt svarade och att de älskade mina bilder så gjorde jag och ungarna en happy dans! Efter det har barnen tjatat mer eller mindre varje gång vi öppnat YouTube – NÄR ska de också få träffa den svenska familjen egentligen! Hehe! Nu har jag ju även träffat den igen efter denna gravidfotografering och de bilderna kommer senare då dem är klara med sitt urval 😉 En Nyföddfotografering med lilla Laura! GOS!

 

Intresserade av att boka Gravidfoto?

Hos mig kan ni kombinera er gravidfotografering med att starta i min boho-studio och sedan då solen börjar mjukna lagom till solnedgång så letar vi oss ut till ett fält/skog/sjö i närheten och dansar lite tills fötterna blir kalla. Gravidfotograferingen tar ca 2 timmar och ni kommer få en Inför Guide vid bokning som förbereder er inför vår stund! Här kan ni läsa mera www.mrsfrankie.se/gravidfotografering

Får man låna en gravidklänning?

Ja, det får ni 🙂 Bokar ni en gravidfotografering med mig så får ni låna en av mina klänningar om ni önskar. Jag har en hel drös och hänger fram dem utifrån önskemål och storlek.
Storlek 34-44/46 finns i garderoben. Allt från stilrena och enkla till mer bohemiska med fladdrande tyger, spets och virkat. Fantastiskt!

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »