En dans i minusgrader – Gravidfoto Stockholm

 

Gravidfotografering i minusgrader

Julia Linn började shuffle på beställning som att hon inte gjort annat! En dag där solen var stark och vi hade precis avslutat första delen av sessionen inomhus. Min bohemiska studio som jag lallalalove! Himla fint! Älskar när mina kunder är med på mina kreativa upptåg. Ibland vet jag inte riktigt alls vad jag håller på med känns det som men jag vet att det blir bra! Och se så bra det vart! Underbart!

Boka ert egna gravidfoto

Ja! Klart ni ska ! Här kan ni läsa mera om mina gravzdfotograferingar! Tider, platser, priser och klänningar! www.mrsfrankie.se/gravidfotografering

Får vi låna klänningar?

Yes det får ni! Hos mig får ni låna massor av fina olika klänningar till er fotografering. Några stilrenare och andra mera bohemiska med släp och krusiduller!

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering