Charlize – En gosig nyfödd – Nyföddfotografering Stockholm

Nyföddfoto
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Charlize – En gosig nyfödd – Nyföddfotografering Stockholm

Nyföddfoto med Charlize

Charlize som idag är rätt mycket större i både vikt och längd var här en av de mindre varianterna i studion! Every now and then kommer de små kottarna som ligger på 3 kg gränsen och man blir verkligen medveten om hur Små de faktiskt kan vara. 

 

Stylingen av studion

När en liten anlänt och föräldrarna meddelat mig så mailas er Inför Guide ut. Den innehåller massor av tips på vad ni kan göra hemma och i studion för att få er nyföddfotografering att gå så smidigt som möjligt. -Med rätt förutsättningar. Där efterfrågar jag färgönskemålen till era scener. ca 5 scener stylas i ordning och i denna sessions fall så önskade de toner i creme, grått och kallare rosa. 

 

Nyfikna på att boka ert egna nyföddfoto?

En nyföddfotografering görs då er lilla är mellan 1-3 veckor ny. Detta för att de efter detta börjar sträcka ut kroppen mera samt vara mera vakna – vilket gör det svårare att göra många av poserna som efterliknar hur de låg i magen. Ink vaknar lätt då vi flyttar dem mellan olika scener. 

Så gosa in er i min soffa, njuta av en kopp gott och en fika, lyssna lite på den stillsamma musiken samtidigt som ni ser er lilla bli fotograferad för första gången.

 

Läs mera här: www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering-stockholm-uppsala

Nyföddfoto

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »