Familjefotograferingarna har dragit igång! – Familjefoto Stockholm

Grönskan är här

Igår var grönskan enorm. Det small till ordentligt i veckan och pollensäsongen fick nog sin peak! MEN vackert vart det och jag utforskade nya delar vid min stuga och hittade så många nya fina platser nu under sommaren! Hoppas på lite plaska i vattnet sen när värmen kommer mera också! 

 

Här kommer en liten tjuvkik från igår!

 

 

Låna rekvisita?

På denna fotografering har jag hjälpt till att styla i ordning dem så att de poppar på bästa sätt gentemot omgivningen vi ska befinna oss i. Exempelvis nu är det extrem grönt och då för att inte smälta in för mycket så väljer jag andra kontraster, framför allt lite ljusare med någon acent färg, som den roströda. 

Hos mig finns det klänningar att låna i storlek 34-44 samt i storlek 62-74 i för mindre barn. Även hårband för barn upp till 1 år. 

 

Här kan ni läsa mera om mina familjefotograferingar – www.mrsfrankie.se/familjefotografering

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering