En virvlande gravid Sanna – Gravidfoto Stockholm

Gravidfoto
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En virvlande gravid Sanna – Gravidfoto Stockholm

Detta var nog kvällen med vårens första värme. Vi var alla 3 lite saliga över vädret och vårkänslorna spritte i kroppen! Denna plats är verkligen fantastisk året runt och ligger intill mitt torp! Visste ni det? Att jag har både hästar, hundar, katter och diverse djur som skuttar utanför dörren! En fantastisk idyllisk miljö att arbeta på måste jag säga, hehe 🙂  

Låna gravidklänning?

99% av klänningarna som ni ser på mina bilder är mina. Dvs finns det en heldrös att låna då ni kommer till mig. Det enda som jag brukar poängtera att lägga vikt på är underkläderna. Detaljer kan göra en hel bild. annorlunda och är exempelvis ett bh band ner stoppat så kan hela siluetten på klänningen falla konstigt över bysten. I studion finns även en hel del kimonos att låna och där syns underkläderna ännu mera. Ta med eller köp underkläder som du Vill visa upp på bild. Klänningar som sätter pricken på er gravidfotografering.

 

Boka gravidfoto?

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »