En virvlande gravid Sanna – Gravidfoto Stockholm

Gravidfoto
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En virvlande gravid Sanna – Gravidfoto Stockholm

En virvlande gravidfotografering

Detta var nog kvällen med vårens första värme. Vi var alla 3 lite saliga över vädret och vårkänslorna spritte i kroppen! Denna plats är verkligen fantastisk året runt och ligger intill mitt torp! Visste ni det? Att jag har både hästar, hundar, katter och diverse djur som skuttar utanför dörren! En fantastisk idyllisk miljö att arbeta på måste jag säga, hehe 🙂  

Låna gravidklänning?

99% av klänningarna som ni ser på mina bilder är mina. Dvs finns det en heldrös att låna då ni kommer till mig. Det enda som jag brukar poängtera att lägga vikt på är underkläderna. Detaljer kan göra en hel bild. annorlunda och är exempelvis ett bh band ner stoppat så kan hela siluetten på klänningen falla konstigt över bysten. I studion finns även en hel del kimonos att låna och där syns underkläderna ännu mera. Ta med eller köp underkläder som du Vill visa upp på bild. 

 

Boka gravidfoto?

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »