En vacker fotobok i raw linnen

Vad gör ni med er fotobok?

Nyföddfoto

Tjocka lyxiga sidor

Framkallning

Se en video på produkterna

Nyföddfoto

Bilder i en bok

Det tog ett tag innan jag fick in de produkter jag kände passade mig och mitt varumärke. Jag behövde smälta och känna efter hur allt skulle gå till. Sen när det väl kom igång så smällde det till ordentligt. En verkstad i källaren byggdes ihop, studion fylldes med kärlek både på stolar, väggar och hyllor. Himla fint när saker och ting klaffar. 

 

Fotobok i Raw Linnen

Så det ni ser ovan är min ena fotobok. En liten goding på 20*20 cm i passande trälåda med en bild eller namn på lådan. Ett usb med bilderna kan även läggas bredvid. Alla bilderna får plats från er fotografering och kan varieras mellan enskilda bilder och olika kollage för att få en härlig balans. Även namnet trycks på framsidan av boken.

 

 

 

Boka en session med mig?

Är ni intresserade av att boka en fotografering med mig hittar du information under varje Portfolio i menyn ovan inlägget. 

Eller kontakta mig här.

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering