Aron – En liten gosig bebis – Bebisfotografering Stockholm

Bebisfoto
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Aron – En liten gosig bebis – Bebisfotografering Stockholm

En gosig Aron på sin nyföddfotografering

Detta med att vara en klarvaken och nyfiken 6 veckors pöjk och observera allt jag gör runt omkring – Hur sött? Aron och hans mamma hälsade på i torpet för några veckor sedan för sin Nyfödd-inspirerade bebisfotografering. Aron är alltså äldre än de 1-3 veckorna jag rekommenderar. 

Vad är Nyföddinspirerat?

En nyföddinspirerad fotografering kan göras då bebis är mellan 4-8 veckor ungefär och det innebär att det är framförallt vakna bilder samt att bilderna tas på rygg. Bebisar i denna ålder är mera nyfikna och vakna och därför märker då vi byter plats på dem, byter pose eller kläder vilket gör att flera av de djupsovande poserna inte är möjliga ur säkerhets synvinkel. 

Så studion stylas med ca 5 scener med gos i korgar och på olika sätt i lifestyle rummet 🙂 Som ovan!

Hur fint som helt!

 

Boka er egna fotografering?

Tiderna bokas på rätt fort och vanligtvis bokas bebisfoto allt nyföddfotoinspirerat då bebisen ligger i magen alt precis kommit ut. Därför tipsar jag om att gå in och kika på mina tider som finns under vardera sida:

 

www.mrsfrankie.se/bebisfotografering

www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering-stockholm-uppsala

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »