Biner – Familjefoto i tidig vinter

Familjefoto
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Biner – Familjefoto i tidig vinter

Familjefotografering Stockholm

November månad är vanligtvis en månad många ser som trist och mörk. Ja, det är en mörk månad, men trist vet jag inte alls om jag håller med om. November är nämligen den månad som levererar starkast golden light under en helt fantastiskt tid som kidsen klarar av att var vakna i. Solen går ner runt 14 tiden och vi är färdiga lagom till mellis. So lite win win för hela familjen. Men det är väl lite därför vår och höst är min högsäsong då det gäller familjefoto. April & Maj är redan fullbokade. Mars har bara 2 tider kvar i dagsläget.

Hur går en familjefotografering till hos mig?

Mm ja, att fotografera familjer kan nog vara det svåraste efter nyföddfoto.. Nyfödda har man inte direkt något alls att säga till om. Kids will be kids och det är väl lite så det fungerar. Vill inte barn så vill dem inte helt enkelt och tvinga fungerar inte alls. Så inför fotograferingen får ni instruktioner på hur ni ska förbereda er och kidsen. När vi träffas så provar vi kläder i studion, snackar ihop oss, bekantar oss och sen ger vi oss iväg på äventyr med lek, bus och gos. Barn visar ju alla känslor, så det gäller för mig att utnyttja lägena rätt. Jag varierar fotograferingen med exemplevis gos på filt, lite uppdrag, frågor som att titta på fotografen och berätta vem som sjunger värst i duschen, vilken godnatt saga som är bäst, varför mamma är världens bästa mamma, hur en kanin låter eller vilka drömmar som finns i livet. Jag tror jag knyter ihop påsen riktigt bra med alla olika sorts känslor och utnyttjar stunderna till sin fördel. ”När leken vart till ett skrapsår som resulterade i en tår i mammas famn togs en av de mysigaste bilderna.” 

Intresserade av en egen familjefotografering?

Här kan ni läsa mera om hur familjefoto går till. Vad ni har att förvänta er, vad jag förväntar mig och hur kul vi kommer att ha tillsammans. www.mrsfrankie.se/familjefotografering

Sociala Medier

Följ mig gärna på sociala medier för behind the scene, bilder och mitt allmänna vardagskaos. _kärlekskaos med 2 kiddos på snart 3 och 6 år.

www.instagram.com/mrsfrankie.se

www.facebook.com/frankiemrs

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »