Nyföddfotografering Stockholm Nivan

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nyföddfotografering Stockholm Nivan

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyföddfotografering Stockholm Nivan 1

Nyföddfotografering Stockholm Nivan 4

Nyföddfotografering Stockholm Nivan 7

Nyföddfotografering Stockholm Nivan 9[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

En nyföddfotografering med Nivan

För några månader sedan fick jag umgås med denna lilla herre på blot några dagar. Tonerna gick i natur, beige, creme och en smula gyllende färger.
Detta var andra gången jag fick hänga med denna goa familj, dock låg Nivan ännu magen då 😉 Gravidfoto. Vi snurrade runt på ett gyllende fält i solnedgången då våren precis anlänt.
Vi gick alla därifrån med ett leende på läpparna, några myggbett, samt aningen leriga skor. Som det ska vara när man befinner sig i naturen.

Nyföddfotografering Stockholm

 

Hur går en nyföddfotografering till?

Vanligvis så bokas mina nyföddfotograferingar då den gravida är runt vecka 20-25. Detta för att mina platser går åt relativt fort och ni behöver vara ute i god tid. Under 2020 kommer jag att öka platserna för nyfödda då det blivit sådant otroligt intresse och något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Vem vill inte gosa med bebisar dagarna i ända!? Galet trevligt yrke om jag får vara partisk 😉 Fotograferingen tar ca 2-3 timmar och detta är för att det blir en del break med matintag, blöjbyten och för att invänta sömn hos den lilla. Fika och gottit finns i studion under tiden samt en kund rum där ni kan ta det lugnt 🙂 Mys in er i studions värme och se er lilla bli fotograferad för första gången. Sen dessutom, – Det är en rätt surrealistiskt fantastiskt känsla att sen vid leverans och er lilla då är runt 2 månader se bilder från hens första dagar i livet.. DEN skillnaden kan vara rätt mindblowing på ett häftigt sätt.

 

Vill ni ha en liten inblick i hur det skulle vara att besöka min studio så tycker jag ni kan kika in på min facebook och instagram.
Vardagsfasoner blandat med behind the scene från fotograferingar, redigering och fina bilder i färdigt verk.

 

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.com/frankiemrs

 

Boka er egna nyföddfotografering

 

Här kan ni läsa mera om Nyföddfotografering hos mig.

 

Jag håller till i Rimbo som ligger utanför Stockholm och Uppsala. Det tar ca 45 minuter hit med bil från vardera stad. Från norrtälje med omnejd tar det dryga 20-30 minuter.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjen Lennartsson/Emani

Grönskan. Sommaren. Värmen! Man ville inte att kvällen skulle ta slut och lille herr lejon stod och vrålade över sitt kungarike sent in i kvällen

Läs mer »
Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »