Vinterns fotograferingar har dragit igång!

Snön har landat

Äntligen!! Härom dagen landade snön här i lilla Rimbo och jag var galet nervös att den skulle smälta innan idag! Icke sa Nicke! Det frös på mera och bildade en gnistrande miljö i toner av vitt och brunt! Så galet vackert!

Utlåning av klänning

Hos mig får ni låna 2 klänningar till fotograferingen men jag tipsar även att ni tar med något eget ifall ni vill. Malin tog med sig en vacker smaragdgrön klänning som ni garanterat kommer få se mera av 🙂

Här får ni två behind the scene bilder jag fick från Malins kille 😍🙌🏻

 

Följ mig på sociala medier : www.instagram.com/mrsfrankie.se

Vinterns fotograferingar har dragit igång! 1Vinterns fotograferingar har dragit igång! 2

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering