Bröllop i Augusti Malin & Henrik

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Bröllop i Augusti Malin & Henrik

Bröllop på Såstaholm Täby

I Lördags den 18/8 så gifte sig äntligen Malin och Henrik. Mallan och Henkan. Deras resa har vart imponerande och efter en massa kärlek så fick dem äntligen varandra. Denna familj har vart en återkommande familj hos mig och ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Första gången vi träffades var Malin gravid med deras 3de dotter Ella och nu i helgen som var fick jag då äran att följa dem igen. Sistaholm i Täby levererade och Malins klänning från Zetterberg Couture var helt stunning!

Men deras dag nu då?

 

Såstaholms slott

Vid 10 tiden parkerade jag min bil utanför slottet och vandrade runt på ägorna för att kolla platserna vi pratat om förut för first look. Regnet från dagarna innan hade gjort marken blöt men lämnade en sval och fräsch luft efter sommarens hetta. Perfekt väder. Så jag gled upp till slottet och mötes av brudsällskapet som var i högfärd att inta lunchen. Väldigt viktigt och något jag tjatar på mina brudpar om. Äta, dricka och inte stressa. Det är lättare sagt än gjort men känner ändå att jag lyckats få alla paren att ha powerbars i väskorna som kommit till användning! High five för normalt blodsocker under dagen! Haha! Sååå ja. Malin fick smyga ner med sin galet vackra klänning för first look men så bra det vart! Någon som kommer göra att jag minns dagen extra är att Malins brudbukett vart fel från floristen och mitt i den tråkigheten river hon upp hela buketten och kastar om allt till en hullerombuller bukett av bästa slag. Bam! Klockrent.

 

Täby kyrka

Mot Täby kyrka for vi runt 14 tiden och Täby kyrka är en favorit hos mig. Ljus men ger mycket skuggor. Kärlek. Liten och intim men rymmer ändå en bra mängd gäster. Något jag älskar är ändå när barnen som är ”barn” är nyfikna på bara det sättet ett barn kan vara nyfiken. Funderingarna över vad som egentligen händer, kan man sitta på mammas släp, varför får inte jag springa i gången? Ja ni ser ju! Så goa!

 

Middag, fest och mingel

Så vi åker tillbaka till Såstaholm där det är uppdukat för brudskål och de anländer i den gamla Lincon bilen som på film. Malin och Henrik valde att ta bröllopstårtan tillsammans med brudskålen vilket för första gången det händer för mig. Helt klart något jag kommer rekommendera! Alla var små hungriga och vad passar inte bättre än lite bubbel och sött inför maten! Skoj hade dem också med lite utklädnad och upptåg!

Strax efter varmrätten slutade min saga med dem och jag vet att festen vart riktigt lyckad sent in på natten!

 

 

 

 

 

Bröllopsfotografering Stockholm Täby Norrtälje Uppsala Gävle

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »