Styling av studion

Styling av studion

Det är inte lätt att se allt arbete som ligger bakom varje fotografering och tron om att -bara kastar ihop något går inte riktigt ihop. Jag skapar mina scener utifrån bilder jag får upp i mitt huvud redan innan fotograferingen. Utifrån färgönskemål från föräldrarna stylar jag i ordning så att allt smälter samman i en perfekt liten bild på er goding. Denna gång visar jag upp lite bilder inför en nyföddfotografering.

 

Färgönskemål

Föräldrarna från denna session önskade toner i rosa och creme så studion fylldes på med fluff rejält.
Rent generellt stylar jag i ordning ca 5 scener till varje fotografering. Ibland mera. Beanbag – 2 Korgar – Familjebilder och Lifestyle.

Denna omgång vart det 2 st tyger på beanbagen, 3 korgar samt lifestyle då föräldrabilder inte efterfrågades.

 

Sociala medier

Följ mig gärna på mina sociala kanaler för att följa med i förberedelser, redigering och andra roligheter!

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.se/frankiemrs

Kombinera fotograferingar

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Nyfikna på nyföddfotografering? Läsa mer om Nyföddfotografering här.

Här finns information om gravidfoto

Vill ni hoppa runt alla tillsammans kan ni läsa om familjefoto här

Och här finns info om bebisfoto