Styling av studion

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Styling av studion

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Styling av studion

Det är inte lätt att se allt arbete som ligger bakom varje fotografering och tron om att -bara kastar ihop något går inte riktigt ihop. Jag skapar mina scener utifrån bilder jag får upp i mitt huvud redan innan fotograferingen. Utifrån färgönskemål från föräldrarna stylar jag i ordning så att allt smälter samman i en perfekt liten bild på er goding. Denna gång visar jag upp lite bilder inför en nyföddfotografering.

 

Färgönskemål

Föräldrarna från denna session önskade toner i rosa och creme så studion fylldes på med fluff rejält.
Rent generellt stylar jag i ordning ca 5 scener till varje fotografering. Ibland mera. Beanbag – 2 Korgar – Familjebilder och Lifestyle.

Denna omgång vart det 2 st tyger på beanbagen, 3 korgar samt lifestyle då föräldrabilder inte efterfrågades.

 

Sociala medier

Följ mig gärna på mina sociala kanaler för att följa med i förberedelser, redigering och andra roligheter!

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – www.facebook.se/frankiemrs[/vc_column_text][vc_column_text]

Kombinera fotograferingar

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidsession som följs av nyföddsession och sen förslagsvis en familjesession utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Nyfikna på nyföddfotografering? Läsa mer om Nyföddfotografering här.

Här finns information om gravidfoto

Vill ni hoppa runt alla tillsammans kan ni läsa om familjefoto här

Och här finns info om bebisfoto[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjen Lennartsson/Emani

Grönskan. Sommaren. Värmen! Man ville inte att kvällen skulle ta slut och lille herr lejon stod och vrålade över sitt kungarike sent in i kvällen

Läs mer »
Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »