Stockholm Erika

Gavidfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Stockholm Erika

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stockholm Erika 1Stockholm Erika 2Stockholm Erika 3Stockholm Erika 4Stockholm Erika 5Stockholm Erika 6Stockholm Erika 7Stockholm Erika 8Stockholm Erika 9Stockholm Erika 10Stockholm Erika 11Stockholm Erika 12Stockholm Erika 13Stockholm Erika 14[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Gravidfotografering i Stockholm

För några veckor sedan fick jag en magisk kväll tillsammans med Erika. En fotografering som för mig symboliserar styrka och självständighet. När drömmen om ett barn är större än livet och man tar beslutet i egna händer.

Miljö

Erika hade en önskan om öppna fält och några dagar innan tog jag mig en sväng runt om på mina smultronställen för att reka. Det är ju lite så att platser kan förändras beroende på säsong och tid. Därför sker de flesta fotograferingar på min hemma plan just för att kunna säkra bästa ljus vid den tidpunkt som fotograferingen sker. Solen ska ligga rätt, grönskan inte vuxit sig för mycket, träd och fält på rätt ställe i jämte sol. Detta ink ge flera möjligheter än ett enda område att fotografera på.

Så jag hade veckorna innan vart nyfiken på denna plats och bestämde mig för att åka och knacka på dörren till huset intill detta fält.
Deras tomt går nämligen ut mot detta område. Jag ville inte att de skulle bli oroliga om jag hoppade runt där ute lite nu och då dels för att reka hur växtligheten tagit sig.
Tips fick jag dessutom om hur nära bäcken jag kunde gå innan det vart geggigt och vart solen låg redan innan. Perfekt!

 

Fotograferingen

Innan mötes vi hemma hos mig och provade igenom ett gäng med klänningar. Vi packade ihop och begav oss ut för att hitta guldet. Golden Hour.
Då vi kom till platsen gjorde vi ett litet läger så vi hade klänningar och våra saker nära för byten. Sen satte vi igång!
Under en fotografering styr jag en heldel när det handlar om stillastående bilder då jag vill ha ljuset rätt. Titta hit, dit och hoppa som en fågel. Ungefär.
Kvällen vart riktigt fin och i dagarna så landade hennes bilder i brevlådan!

 

Nyfiken på en egen gravidfotografering så hittar ni mera information här. –> Gravidfoto <–[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »