Söndag i min smak

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Söndag i min smak

Söndag i min smak 1Söndag i min smak 2Söndag i min smak 3Söndag i min smak 4Söndag i min smak 5

Åh vilken kväll hi hade igår! Vi överraskade vänner med en Babybash! Konfettikanon på dem i dörren och sen matkoman! De väntar en liten flicka och förhoppningsvis får jag träffa dem inom kort 😍🙌🏻✨ Men så fin kväll och två lagom trötta föräldrar fick hålla hand, pussas i trappor, nypa i rumpan i smyg, äta i lugnan ro, kramas och umgås med underbara människor!

Så nu är första koppen kaffe redan intagen framför Nyhetsmorgon 🙏🏻☕️🌲 Nu är det dags att väcka mannen! Sömntuta! Om några timmar kommer barnen hem igen och de kommer nog bli riktigt glada att se att snön ligger på tomten!

Hoppas ni också har en fin helg! 🙌🏻😍

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »