Söndag i min smak

Söndag i min smak 1Söndag i min smak 2Söndag i min smak 3Söndag i min smak 4Söndag i min smak 5

Åh vilken kväll hi hade igår! Vi överraskade vänner med en Babybash! Konfettikanon på dem i dörren och sen matkoman! De väntar en liten flicka och förhoppningsvis får jag träffa dem inom kort 😍🙌🏻✨ Men så fin kväll och två lagom trötta föräldrar fick hålla hand, pussas i trappor, nypa i rumpan i smyg, äta i lugnan ro, kramas och umgås med underbara människor!

Så nu är första koppen kaffe redan intagen framför Nyhetsmorgon 🙏🏻☕️🌲 Nu är det dags att väcka mannen! Sömntuta! Om några timmar kommer barnen hem igen och de kommer nog bli riktigt glada att se att snön ligger på tomten!

Hoppas ni också har en fin helg! 🙌🏻😍

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering