Priser Bebis/Barn

-Jag vill förmedla känslan du får när du luktar på ditt barn.
Den berusningen som lämnar ett lugn i hela din kropp.

Halloj!

Välkomna till den bohemiska studion! En ljus vacker lokal som idag är studio till några av mina fotograferinar. Mina  barnfotograferingar och bebisfotograferingar har en tråd av grimaser, kärlekskoas, skratt och utforskande ögon. 

Vanliga frågor

 Vanligtvis sker bebisfotot runt 6 månaders ålder men mellan 4-12 månader går också utmärkt. Barnfoto sker från 1 år och uppåt. 

Ni bör boka dryga 1-2 månader innan ni vill ha er tid.

Studion ligger i natursköna Rimbo ca 40-50 minuter från Stockholm/Uppsala och i studion finns allt jag behöver för att kunna fotografera er lilla och er.

Hos mig finns handgjorda och gedigna produkter att hänga på era väggar och ställa på era hyllor . Tavlor, träblock och fotoalbum som skapar kärlek och värme i ert hem men också får era vänner och familj att förundras tillsammans med er. -Paket med bara digitala bilder finns också. -Köper ni både produkter och digitala bilder erbjuds rabatter.

Bilderna levereras också genom en nedladdnings länk som gör att ni lättsamt kan spara dem på olika hårddiskar.

Hos mig ingår hårband/mössa samt klädset till de mindre i storlek 44-86 storlek. Korgar, hinkar och plädar samt styling.

Är barnen äldre och har större storlekar så tar ni med egna kläder och får hjälp i tänket från min Inför Guide.

 

Noga utvalda klänningar.
Hos mig ingår det noga utvalda klänningar till mamman med material och texturer som bidrar till känslorna i mina bilder. Vackra tyger som faller vackert kring kroppen.

–  Här kan ni se några av dem

 

Det finns utrymme för bilder på syskon och familjekort absolut!

En mysigare bebisfotografering

Barnfotografering i bohemisk studio. Bebisfotografering hos Mrs Frankie

Hur går det till?

Barnfotografering med Mrs Frankie utan för stockholm och uppsala

Fotograferingen

Vid er bokning kommer jag maila ut en pdf med tips och instruktioner inför sessionen. Detta så att vi båda är förberedda och vet vad vi kan förvänta oss. Jag vägleder er med styling, färger och önskemål inför fotograferingen och innan vi startar guidar jag er genom en produktvisning för att hitta rätt produkter till ert hem. Fotograferingen tar ca 1-2 timmar. Ni sjunger, gosar, kittlar, kramas och fyller kameran med kärleksfulla bilder. Efteråt planerar vi in er personlig bildvisning av era bearbetade bilder och jag skapar de produkt och bildpaket utifrån era intressen. 

Barnfotografering med Mrs Frankie utan för stockholm och uppsala

Bohemisk studio

Min bohemiska studio är verkligen något extra. Ett äldre hus byggt 1914. Till början ett bageri sedan klädesbutik och nu har jag fått äran att göra lokalen levande igen. Stora ljusa fönster som ger ett fantastiskt ljus, mysig omgivning och nära till förbindelser och gosiga restauranger.

I studion finns allt jag behöver för att säkert och professionellt kunna fotografera er och ert barn.

Nyföddfotografering med Nyföddfotograf Mrs Frankie

Utbildad i mer än foto

Inte nog med att jag började studera fotografi redan 2005 har jag därefter tagit kurser i Nyföddposering, Säkerhet i nyföddfotografering, studioljus, familjeposering, gravidposering moment design,  barnpsykologi, beteende vetenskap, mentalträning, visuell inredning, photoshop, lightroom, och grafisk formgivning. Det är med dessa verktyg jag väver ihop mina bilder och skapar konst till era väggar. Att veta hur vi människor behöver förberedelser, hur barn fungerar i nya miljöer och med nya människor för att snabbt kunna förmedla trygghet till syskon kan vara avgörande för bra bilder.  Det räcker inte med bara en ”bra kameran” helt enkelt.

Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

Personlig produktvisning

Vid er bokning mailas en länk ut till er där ni får en överblick av mina fantastiska produkter. Produkter som blir vackrare med tiden och ger ert hem värme, sprider glädje och får era nära att förundras.

Då sessionen startar vägleder jag er genom de olika produkterna och utifrån era önskemål och tankar hittar vi ett passande paket.
Efter sessionen träffas vi igenom genom Zoom för er bildvisning. Vi går tillbaka in i länken och utifrån tidigare anteckningar från produktvisningen skapar jag ett personligt produkt & bildpaket passande ert hem. -Paket med endast digitala bilder  finns också.

 

nyföddfotografering

Utvalda klänningar

Hos mig kan ni låna noga utvalda klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, boho samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna på denna sida.

Här kan ni läsa lite om mina klänningar

Familjefotografering med Fotograf Mrs Frankie utanför Stockholm

Kombina med Familjefoto

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Exempelvis först bebisfoto i studion och sedan  familjefotografering utomhus. Uppföljning på bästa sätt och erbjuder en rabatt vid fler bokningar!

Läs mer om Familjefotografering här.

Produkter

Så här är det, Jag gör tavlorna själv. Böcker samt block har jag helt amazing återförsäljare av. De bästa. 

 

Dessutom – Ni får rabatt på 10% på bild & produktpaketet om ni beställer dem tillsammans. Från 3 produkter får ni dessutom mer rabatt på de digitala filerna. Här kan ni läsa mera om dem www.mrsfrankie.se/kundernasval 

Priser Barn/bebis Januari 1

Lite Annorlunda

Fine Art – Fotograf. -Vad innebär det?

Ni har säkert lagt märke till att mina bilder har en annan lyster, ett djup, krämighet och massor av känslor. Det är det som gör det till Fine Art. 
Allt jag gör är noga genom tänkt och planerat utifrån mitt bildspråk och era önskemål. Bilderna redigeras noggrant och huden får en silkeslen touch som bidrar till helheten. 

Era bilder blir mer av ett konstverk än ett foto. Jag använder rekvisita, kameran, datorn och er för att göra mina tavlor istället för penslar. Mina penslar är digitala. Så därför fungerar det lite annorlunda hos mig. Hantverk som är gedigna och bilder på era väggar som gör att ert hem känns som hemma! – Värt investeringen.

 

Priser 2022-2023

Fotograferingskostnad – 1500 kronor (rabatt om ni bokar flera sessioner)

Digitala bildpaket:

5  bilder – 5000 kronor

10 bilder – 6000 kronor

20 bilder – 7500 kronor

35 bilder – 9500 kronor

-Leverans med nedladdningslänk.-

Förslag på Produktpaket

  • 10 bilder + inramad tavla 30*40 cm -7515 kronor
  • 10 bilder + inramad tavla 30*40 cm + träblock 30 cm – 9405 kronor
  • 20 bilder + fotobok 25*25 cm – 10 620 kronor
  • 20 bilder + fotobok 25*25 cm +inramad tavla 30*40 cm – 12 735 kronor
  • 35 bilder + fotobok 25*25 cm 12 420 kronor
  • 35 bilder + fotobok 25*25 cm + inramad tavla 30*40 cm – 14 535 kronor

Vid bokning mailas en bokningsfaktura, avtal samt Inför Guide ut. Bokningsfakturan har kort förfallodatum och säkrar ert datum hos mig. När den är betald är platsen er.

Bokningskostnaden slår ut Fotokostnaden kan man säga. Den betalas vid bokning och kvar att betala är bildpaketet/produkter då ni väljer ert bildpaket. 

Priser Barn/bebis Januari 2

Sociala Medier

Både på instagram och facebook kan ni följa mig i min vardag som fotograf. Jag delar flitigt med mig i processen bakom mitt hantverk. Behind the scene-bilder då studion stylas, bilderna redigeras noggrant och andra härliga moment som sätter guldkant på min vardag! Gravidfotografering Stockholm Uppsala

Instagram – www.instagram.com/mrsfrankie.se

Facebook – https://www.facebook.com/frankiemrs/