Nyföddfotografering Stockholm – Sneakpeak Maja

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nyföddfotografering Stockholm – Sneakpeak Maja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 1

Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 2Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

En klok vän

 

En klok vän sa till mig en gång att det är då man har sina svackor man är på väg att röra om i glöden. Många gånger genom min karriär har jag känt att jag vill mer mer mer mer mer. Det är ju så vi människor utvecklas. Strävan om att bli bättre men också att stanna upp och njuta av det vi åstadkommit.

Denna var en sådan session. Jag njöt. Tänk att jag får arbeta heltid med att fotografera nyfödda, familjer och gravida. Hur crazy galet underbart är inte det? Jag lever på min konst.

 

Nyföddfotografering

En nyföddfotografering är en fotografering av en annan kaliber kan man säga. Dels skiljer det enormt på en 7 dagars bebis och en 2 åring. Man måste gå in som i sin bubbla, känna bebisens takt och se bilderna inom sig redan innan bilden är tagen. Läs mer om mina nyföddfotografering här[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »