Nyföddfotografering Stockholm – Sneakpeak Maja

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Nyföddfotografering Stockholm – Sneakpeak Maja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 1

Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 2Nyföddfotografering Stockholm - Sneakpeak Maja 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

En klok vän

 

En klok vän sa till mig en gång att det är då man har sina svackor man är på väg att röra om i glöden. Många gånger genom min karriär har jag känt att jag vill mer mer mer mer mer. Det är ju så vi människor utvecklas. Strävan om att bli bättre men också att stanna upp och njuta av det vi åstadkommit.

Denna var en sådan session. Jag njöt. Tänk att jag får arbeta heltid med att fotografera nyfödda, familjer och gravida. Hur crazy galet underbart är inte det? Jag lever på min konst.

 

Nyföddfotografering

En nyföddfotografering är en fotografering av en annan kaliber kan man säga. Dels skiljer det enormt på en 7 dagars bebis och en 2 åring. Man måste gå in som i sin bubbla, känna bebisens takt och se bilderna inom sig redan innan bilden är tagen. Läs mer om mina nyföddfotografering här[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »