BTS nyföddfoto med Navy

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

BTS nyföddfoto med Navy 1

Lifestylefotograf : Mia Modigh Westlund www.mwfotograf.se[/vc_column_text][vc_column_text]Lite så här kan det se ut under en nyföddfotografering med mig!

 

Navy som ni ser på bilderna är runt 2-3 veckor och hade starka åsikter om när hon skulle sova och inte sova. Hon ville inte att jag skulle släppa handen om henne och hon gillade inte när det kittlades, Av ett hårband exempelvis! Hehe! MEN det vart verkligen SÅ fina bilder i alla fall och hon somnade stundvis så jag hann ta bilderna vi hade som mål!

Denna session var med inriktad på lifestylehörnan så det vart inga korgar eller hinkar här men det är ju upp till er hur ni vill arbetsflödet ska gå till.

I detta fall hade mamman önskemål om varma jordiga toner, lifestyle hörnan, inga korgar eller hinkar samt inte så mycket rekvisita som mössor och hårband. Väl på plats ändrades det en del då många gånger är det inte vad man tror att det är när det kommer till rekvisitan. Vi jobbade in enklare och stilrenare hårband och även en hätta men höll oss till enkelheten med wraps och naket.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering