Marklund – Familjefotografering

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Marklund – Familjefotografering

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Familjefotografering

För några år sedan bokade Linn mig för gravidfoto. Detta var i min start-up av företaget och jag slänga med henne ut i kohage tillsammans med en dyr rokoko fotölj som jag sen promenerade med tillbaka till bilen längs landsvägen på huvudet… Hon kommer ihåg allt väldigt väl och att vi hade väldigt kul! Efteråt det har hon agerat assistent till mig vid flera tillfällen bland mina upptåg och idag stod hon framför min kamera igen fast denna gång med hela familjen!

Förberedelser

Innan vår familjefotografering hade jag och linn en flitig konversation ang vädret…. vi bor nära varandra så vi väntande in i det sista… alltså in i deeeet sista… 30 minuter innan fotograferingen. Jag hade en magkänsla men det fortsatte och snöa/regna och strålande sol om varannat. Skaffade till och med en special app för att se när nästa regnmoln skulle komma in och se om vi skulle hinna…. 😂 Så med regnmolnet uppe i Gävle bestämde vi oss för att köra på! 2 timmar skulle vi ha på oss om allt stämde… jag har aldrig vart så svettig inför en fotografering förut pga de där regnmolnet 😂 Jag älskar regn.. och moln.. inga problem! MEN det regnet som kom var kopiösa mängder på kort tid… =inte lika mys.

Vi träffades upp hemma hos mig för att prova klänningar i studion och hon valde denna vita boho klänning 😍 Sen kastade vi oss ut till ett av mina smultronställen!

Fotograferingsdags

Det första jag egentligen tar hand om är föräldrarna. Jag drar igenom pdfen igen och kollar igenom de olika bakgrunderna.

Sen kör vi igång.

Jag kommer ge er uppgifter och lekar som gör det möjligt för barn och föräldrar att agera fritt men ändå får något att gå efter.

Efter en familjefotografering av lek, mys och bus så tar det ca 2 veckor innan ni får ert urval med bilder. Nu är det dags att välja de bilder ni vill sätta upp på väggar och i album 😍💕

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »