Flygresan hem

Flygresan hem 1Flygresan hem 2

Morgonen saknar jag något enormtdå vi alla samlades upp utomhus på altanen för stor frukost och kaffet! Men just denna morgon var det dags att packa ihop! Farmor gjorde i ordning varsin macka med mosad avokado, skinka färsktbröd. Flygresan hem 3Flygresan hem 4Flygresan hem 5Tänk om jag hade vågat resa mera med barnen förut? De älskar det verkligen och tycker allt har vart så spännande. Lugnande mammans katastroftankar om att ungarna skulle vara kaos på flygplatsen och planet 😂🏋🏻‍♀️Flygresan hem 6Flygresan hem 7Flygresan hem 8Flygresan hem 9pannkakor i fönstret. Äta med en vore helt klart! 😂 Aston somnade sen i mitt knä medan jag fick 2 timmar i fred i min nu utlösta bok! Längtar redan efter efterföljarna! “Det lilla bageriet på strandpromenaden”Flygresan hem 10Flygresan hem 11Hemma!! Vi kastade oss på kaffet på Arlanda ☕️🍩 Så enormt skönt att komma hem men kaoset dagarna efteråt med väskor och allt annat som skulle städas var inte nådig! Flygresan hem 12Flygresan hem 13

Välkommen hem

Tack tack tack! Det har nu snart gått en vecka sen vi landande hemma efter för mig dryga 2 veckor på vift. Denna vecka har vart aningen annorlunda ändå 😴🏋🏻‍♀️😂 Känt mig jetlaggad även fast det aldrig vart några tidsskillnader. Jag har Sååå mycket bilder från Norge sen också att få ihop blogg inlägg av! Men ja! Det kommer!

Tänkte vi kör igenom Spanien först och arbetar oss bakåt 😆

Spanien var fart och fläkt minsann. Sangria, seranno skinka, oliver, mojitos, bad, lek och en jivla massa tid tillsammans!

Under varje bild så har ni en liten text om ni scrollat för fort 😉

Arkiv
Kategorier
Ida Björkman

Ida Björkman

Nyföddfotografering, gravidfotografering, familjefotografering, bebisfotografering