Familjefotografering Stockholm Uppsala – Familjen Rodling

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Familjefotografering Stockholm Uppsala – Familjen Rodling

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Familjefotografering med Mrs Frankie

En familjefotografering börjar oftast aningen tidigare än en gravidfotografering. Detta beror lite även på säsong men då våra kids inte alltid klarar av att vara vakna lika länge, så får man anpassa tiden mer efter dem. Det som sker då är att ljuset blir aningen starkare men man kan självklart få till riktigt fina bilder ändå!

Innan bollar vi miljö. Vill mamman låna klänning provas dessa hemma hos mig innan i studion!

Vi åker ut till platsen vi fotograferar på och där tar vi det lugnt och låter barnen utforska. När vi känt in oss så sätter vi igång med lite bus och gos! Jag leder och ni får en stund fylld av kärlek och upptåg med era kids!

 

Miljö

Denna familjefotografering är fotograferad runt 17 tiden och solen stod högt. Ibland klarar barnen av att vara vakna senare och då schemaläggs fotograferingen senare för mjukare ljus. Här önskade familjen fält och vår känsla! Vitsippor i marken och en ljummen eftermiddag tillsammans! Mys!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »
Bebisfoto Stockholm

Matteo på sin Bebisfotografering

Matteo – Bebisfotografering Stockholm En liten busfilur – Bebisfoto Lill filuren Matteo som var snabb med både grimaser och busiga leenden! Här stod syskonen för

Läs mer »