Familjefotografering Stockholm Uppsala – Familjen Rodling

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Familjefotografering Stockholm Uppsala – Familjen Rodling

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Familjefotografering med Mrs Frankie

En familjefotografering börjar oftast aningen tidigare än en gravidfotografering. Detta beror lite även på säsong men då våra kids inte alltid klarar av att vara vakna lika länge, så får man anpassa tiden mer efter dem. Det som sker då är att ljuset blir aningen starkare men man kan självklart få till riktigt fina bilder ändå!

Innan bollar vi miljö. Vill mamman låna klänning provas dessa hemma hos mig innan i studion!

Vi åker ut till platsen vi fotograferar på och där tar vi det lugnt och låter barnen utforska. När vi känt in oss så sätter vi igång med lite bus och gos! Jag leder och ni får en stund fylld av kärlek och upptåg med era kids!

 

Miljö

Denna familjefotografering är fotograferad runt 17 tiden och solen stod högt. Ibland klarar barnen av att vara vakna senare och då schemaläggs fotograferingen senare för mjukare ljus. Här önskade familjen fält och vår känsla! Vitsippor i marken och en ljummen eftermiddag tillsammans! Mys!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »