En gravidfotografering med mera hud – Sandra

Gravidfotograf Mrs Frankie
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En gravidfotografering med mera hud – Sandra

Är det något jag älskar så är det hur skuggor, konstraster och hud leker tillsammans. Om ni har sett rubrikerna inne på Gravidfoto sidan där det står ”En hudnära gravidfotografering” så är det lite såna här bilder jag syftar till. Magen, brösten, formerna och närheten. Vackert. Men så klart det även finns plats för mer påklädda bilder tillsammans med familjen både inne och utomhus.

Måste jag klä av mig?

Nej. Vissa vill ha mera kläder på sig så klart. Ibland är det underkläder och vill man inte visa underkläder alls är det flera om väljer att ha klänningar som täcker helt. Hud visas genom att klänningen går att ha både öppen och stängd. Det bestämmer ni helt själva och jag startar alltid med att fråga hur pass mycket hud ni vill visa. 

Här kan ni läsa mera om en gravidfotografering hos mig

Gravidfotograf Mrs Frankie

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »