En fotografering med Mrs Frankie

Gavidfotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

En fotografering med Mrs Frankie

Hej och välkomna!

En gravidfotografering med Mrs Frankie har sikte på två saker. Att skapa en upplevelse samt att fånga just den mäktiga känslan av att bära ett barn, för tro mig, jag vet. Alla dagar man bär sitt barn är inte en dans på rosor. Det kan vara rent av skittufft så just den här dagen som ni bokar mig så glömmer vi illamående, svullna fötter, andfåddhet, humör och tar stunden för vad den är. Vi jagar solnedgången eller regnet. Tittar upp och gör ett glädjevrål. Längre ner har ni galleri samt information om hur allt går till!

 

Hur går det till?

En gravidfotografering brukar ske mellan vecka 25-35 och därför är det bra kontakta mig innan så vi kan planera in vad som passar er bäst. Jag kommer mailar ut information med mitt arbetssätt och vad jag kan erbjuda i prints och framkallningar och sedan får ni i lugnan ro känna efter om jag är rätt fotograf för just er! Men bläddra längre ner vett jah! Där finns kontaktformulär samt lite annat roligt!

Låna gravidklänning?

Hos mig kan ni låna flera olika klänningar i både ljusa och mörka toner. Känslan över klänningarna går åt det mera rustika, indie samt stilrenare hållet. Många av klänningarna är anpassningsbara och passar flera olika storlekar! De flesta av klänningarna finns med på bilderna ovan.[/vc_column_text]Kombinera

Hos mig kan ni kombinera en eller flera sessioner för att skapa merkänsla. Gravidfoto som följs av nyföddfoto och sen förslagsvis en familjefotografering utomhus. Uppföljning på bästa sätt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_title title=”Galleri” title_size=”h3″][vc_empty_space height=”100px”][vc_column_text]

En fotografering med Mrs Frankie 1

 

Recensioner

”Så otroligt proffsig fotograf! Ida fick mig att känna mig som världens lugnaste framför kameran trots att jag föredrar att vara bakom! Gravidfotografering både utomhus i -11 grader och inomhus i hennes fina studio. Så nöjd med bilderna!.” – Linda Zetterberg

Jag är förbaskat glad över att jag träffade den här härliga människan som såg till att jag fick för eviga en av dom vackraste stunderna i livet. Ida skapar magi med sin kamera och jag som egentligen inte tycker om att vara med på bild kände mig i stället väldigt trygg och vackrare än någonsin. Kan varmt rekommendera Ida och kommer garanterat boka henne i framtiden för andra fotograferingar också!” – Emelie Huhtala[

En fotografering med Mrs Frankie 2
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering stockholm uppsala i studio och utomhus
En fotografering med Mrs Frankie 3

 

Produkter

Hos mig erbjuder jag enkelhet. Därför har jag valt att arbeta med Fine Art av bästa kvalité för er vägg. Inte nog med det så erbjuder jag även en vacker fotobok med tjocka eleganta sidor med ett RAW fodral av Linne. Samtliga bilder får plats och namnet printas ovanpå boken med tillhörande låda.

Miljö

Mina sessioner sker på min hemmaplan för att kunna säkerställa ett vackert ljus efter tid på dygnet och säsong! Är det något som jag lagt ner massor av tid på är det just att lära mig ljus och hur det kan förtrolla. Jag har så mycket otroligt fina locations på lager och därför bollar vi några dagar innan vår session vart vi ska ta vägen och andra önskemål.

Hitta hit

Jag bor i vackra Rimbo som ligger ca 40 minuter från Uppsala. 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Norrtälje. Både bil och bussfärd hit går som en dans! Hitta hit!

En Gravidfotografering med Mrs Frankie

En fotografering med Mrs Frankie 4
En fotografering med Mrs Frankie 5
Gravidfotografering Stockholm
Gravidfotografering stockholm uppsala i studio och utomhus
En fotografering med Mrs Frankie 6

 

För bokning

Bokning sker vanligtvis 3-6 månader fram i tiden då jag bokas upp snabbt. Önskan om snabbare bokning – maila så kikar vi över möjligheterna.

Avtal samt bokningsfaktura mailas i samband med bokning och säkrar ert datum  – Kontaktformulär längre ner för att dela mer prisinfo.

Prisinfo

Fotograferingskostnad på 1500kr
Bildpaket samt produkt kostnad tillkommer.

Avtal och bokningsfaktura på 1500kronor skickas alltid ut innan datum reserveras.
Ytterligare prisinfo delas vid förfrågan.

En fotografering med Mrs Frankie 7

 

 

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »