Då jag fick min Bruno för mig själv – Barnfotografering

Familjefotografering Stockholm
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Då jag fick min Bruno för mig själv – Barnfotografering

 

Barnfotografering Stockholm Uppsala

 

Min Bruno. Snart 6 år och klippte till sist av sig sitt lång hår. Inte för att någon annan sa det, utan för värmens skull. Grabben är varmare än ett element..
Det är Måndag här och jag har precis avverkat 4 dagars vabb. Idag är det jag som samlar ihop krafterna lite extra och tar en dag till mig själv. Vabba mig själv kan man väl säga. Kidsen är på förskolan, solen lyser och det är härliga 7 grader här. Jag då? Jo, jag kollar mängder med trädgårdklipp på youtube för att förbereda mig inför planteringar som kommer i vår nakna trädgård. Jobbar gör jag också så klart mellan varven. Men det är en slow dag. Energin är inte riktigt tillbaka helt och då tackar vi den bärbara datorn och soffan!

 

Så här ser ni en mängd bilder från då jag och Bruno var och testade en ny plats för foto! Älskar stunderna som man får tillsammans med sina barn då man är Helt ensam med dem.

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Redigera lite bilder och stoppa ut huvudet i friska luften ett tag!

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjen Lennartsson/Emani

Grönskan. Sommaren. Värmen! Man ville inte att kvällen skulle ta slut och lille herr lejon stod och vrålade över sitt kungarike sent in i kvällen

Läs mer »
Gravidfoto

Sara – Gravidfoto

En virvlande lek I slutet av sommaren och man kunde känna de första kalla vindarna i mellan åt, det var då jag fick träffa Sara

Läs mer »