HEJ, JAG HETER IDA

Coachning samtal

Så galet mycket välkommen hit! 

Hit, hit till mig. Ida Bonazzi heter jag och nu tänkte jag berätta för er vem jag är. Det är så här nämligen;

När jag var runt 7 år gav min mamma mig en bok ”Ida kan själv” – Och det kan jag verkligen. Den meningen har väl lite etsat sig fast hos mig och har lärt den långa vägen. Som min pappa brukar säga ”Ida lär genom att slå huvudet i väggen 154 gr innan de blir rätt. Men när de bli rätt blir det skit bra”. Så det summerar väl mig i ett nötskal. 

Jag är passionerad. Jag är fascinerad, motiverad men inte alltid disciplinerad… Det är väl där man måste bygga upp sin struktur så att man har något att bounce back on när man vart utanför boxen för länge. -Vilket jag är grymt bra på. Men jag är också otroligt driven. Rak på sak. För jag tror att genvägar ibland försvårar. 

Så jag målar, sjunger, spelar piano och går barfota promenader i skogen om sommaren. På vintern lägger jag mig raklång i snön mitt i skogen och kollar uppåt. Jag har väl känslorna utanpå kroppen som ni nog redan förstått. 2 goshuliganer till söner som snart är längre än mig och gift med en man vars kramar lugnar den vildaste orkan. -Mig.

Jag har utbildat mig i både mentalträning, beteende vetenskap, barnpsykologi, annonser, analog fotografi, grafisk design, visuell dekor, sälj och diverse andra småkurser i posering, ljussättning och företagande. En massa som man behöver för att kunna driva ett awsome företag på heltid . 

Mrs Frankie Mentorskap Nyföddfoto workshop Fotograf

Jag är bra på att drömma och göra det till verklighet

Vad innebär ett coaching samtal med mig?

Ett samtal med mig börjar mjukt. Du får innan en Inför Guide där det finns frågor som får dig att reflektera och sammanställa alla dina tankar. Under mötet kommer vi sen bolla och bena ut för att sätta mål och motivation framåt. Detta samtal är även obligatoriskt att ta ifall du vill gå ett mentorskap hos mig på 12 månader. Ett mentorskap som kommer ta din fotograf-verksamhet till nästa steg. Här kan du läsa mera om mentorskapet.