HEJ, JAG HETER IDA

Mentorskap 2024

Så galet mycket välkommen hit! 

Hit, hit till mig. Ida Bonazzi heter jag och nu tänkte jag berätta för er vem jag är. Det är så här nämligen;

När jag var runt 7 år gav min mamma mig en bok ”Ida kan själv” – Och det kan jag verkligen. Den meningen har väl lite etsat sig fast hos mig och har lärt den långa vägen. Som min pappa brukar säga ”Ida lär genom att slå huvudet i väggen 154 gr innan de blir rätt. Men när de bli rätt blir det skit bra”. Så det summerar väl mig i ett nötskal. 

Jag är passionerad. Jag är fascinerad, motiverad men inte alltid disciplinerad… Det är väl där man måste bygga upp sin struktur så att man har något att bounce back on när man vart utanför boxen för länge. -Vilket jag är grymt bra på. Men jag är också otroligt driven. Rak på sak. För jag tror att genvägar ibland försvårar. 

Så jag målar, sjunger, spelar piano och går barfota promenader i skogen om sommaren. På vintern lägger jag mig raklång i snön mitt i skogen och kollar uppåt. Jag har väl känslorna utanpå kroppen som ni nog redan förstått. 2 goshuliganer till söner som snart är längre än mig och gift med en man vars kramar lugnar den vildaste orkan. -Mig.

Jag har utbildat mig i både mentalträning, beteende vetenskap, barnpsykologi, annonser, analog fotografi, grafisk design, visuell dekor, sälj och diverse andra småkurser i posering, ljussättning och företagande. En massa som man behöver för att kunna driva ett awsome företag på heltid . 

Mrs Frankie Mentorskap Nyföddfoto workshop Fotograf

Jag är bra på att drömma och göra det till verklighet

Vad innebär mentorskap hos mig?

2 st stora möten. En lång to-do list och troligtvis kommer du nå mål du egentligen satt inom 5 år på 2 år istället. – Med mig i din hand. Du har mig dessutom som bollplank along the way.

Vi kommer gå igenom det mesta i ditt företag så som din marknadsföring, dina varför, din hemsida, dina priser, marknadsföringen, struktur, bilder och drömmar. Allt det som kanske trasslar till sig likt ett kråkbo i huvudet just nu. Du ska se, snart står du där. -Och du hade så sjukt kul på vägen dit. Resan.

Mmm så kom nu. Låt oss börja! Det kliar i mina fingrar för att se hur långt vi kan ta dig! 

Detta kommer vi gå igenom:

  • Planering och Struktur
  • Mindset och Mentalträning
  • Mål och genomförande
  • Marknadsföring så som räknas. Snabba resultat och långsiktiga. Vad behöver vi när världen svajar, instagram inte levererar och saker inte blir som vi tänkt. -Vad är nödvändigt och vad är inte nödvändigt. 
  • Annonsering på Instagram/Facebook
  • Arbetsflöden innan foto och efter foto.
  • Säljknep för digitala bilder samt produkter om önskas.
 
Så kom nu! De kommer bli så galet mysigt! Vi dricker kaffe i mjukisarna och drömmer oss framåt!