Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Mentorskap

Tänker du ibland – Kan ingen bara komma hit och säga vad jag ska göra? Under 1 år så kommer jag Näääästan att göra det. 

 

Ida Bonazzi

2 st goshuliganer till barn, en man som försöker lära mig salsa, ett retrohus, sjukt kass på att diska, grym på att driva företag, känslomänniska ut i fingerspetsarna och aningen för driven. Men thats me. 16 år med kameran i handen har gått väldigt fort och när jag äntligen bestämde mig för att satsa helt på företaget så gick det inte att titta bakåt. Utbildad i beteendevetenskap, mentalträning, psykologi, och diverse andra kurser inom fotografi, grafisk design, visuell dekor och en massa sälj. Slänger man ner alla dessa i en hink så blir det en bra gryta helt enkelt. Det och glimten i ögat och en gnutta humor så är du hemma! 

Recension

"När du är redo att analysera dig själv"

"Ärligt, strukturerat och inspirerande! När du är redo att analysera dig själv och ditt företag på detaljnivå för att kunna ta nästa kliv framåt. Boka denna kurs hos Ida! - Elin Stahre SM vinnare 2022

"Mede Idas sparkar i baken"

-Om det är någon som kan ge en bra käftsmällar och en rejäl spark i baken, så är det Ida på Mrs Frankie! Hon har en grym förmåga att ställa rätt frågor som verkligen får en att tänka till och att våga utmana sina rädslor både privat och i företaget. Bara genom ett första möte fick jag tankar och idéer kring hur jag vill levla i företaget och med Idas ”sparkar i baken” kommer jag kunna göra det. Få människor är så drivna och inspirerande som Ida, så att hon kan hjälpa fler att utmana sig och att våga ta steget till utveckling, är det inget snack om. Vågar man bara göra jobbet så är verkligen Ida rätt person att ha med sig som coach! - Mia Modigh www.mwfotograf.se
Mentorskap 1 år 3

Feel the pain

Vi bokar in 3 möten. -Nej du blir inte av med mig där i mellan heller. Jag kommer vara jobbig på dig (Med kärlek) och troligtvis kommer jag inte ta varken ursäkter om sömnbrist eller brutna ben som godkända anledningar att inte göra jobbet.

Så, 3 möten. Ett stort och 2 mindre. Det första mötet så sågar vi ner företaget (och dig) till fotknölarna och bygger upp det igen med fokus på vissa större punkter. Du kommer ha en sjukt lång och jobbig to-do list som du sen kommer ha 12 månader på dig att arbeta dig igenom. 
Andra mötet sker efter 6 månader då jag kommer ställa dig mot väggen och gå igenom målen och hur det gått. Sen har du 6 månader till på dig tills det är dags igen. Denna gång kan du välja om du vill fortsätta hänga med mig eller flyga fritt. Vi sätter nya mål och snackar igenom kommande äventyr.

-Mentalträning
-Struktur & Planering
– Mål & Genomförande
– Arbetsflöden innan, under och efteråt
-Marknadsföring
-Bollplank a long the way

Låter ändå rätt trevligt eller hur?

Recension

"Ida är hård och rak på sak, precis det jag behövde"

När jag bokade mentorskap med Ida (Mrs.Frankie) så hade jag ett litet hum om vad det skulle innebära. Jag visste vad jag ville och lite om mina mål men ingen aning om hur jag skulle kunna bryta ner dom och sen nå dom. Ida är hård och rak på sak och va precis det jag behövde för att få en tydlig blick över mina mål, i vilken ordning jag skulle sätta dom, hur jag skulle nå dom och sen uppföljning med nästa steg. Det som hade redan tagit mig 2 år och skulle säkert ta ännu mer gjorde jag på 6 månader med ida! Hon är gry helt enkelt så tveka inte boka om du vill ha CHANGE! - Lydia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maila för prisguide