Workshop Nyföddfoto

2021-Stockholm Uppsala

Nyföddfotografering

Lediga platser

Fullbokad 2021

Ingen workshop planeras till 2022 för tillfället.

2021 börjar äntligen närma sig och nu släpps platserna för one on one workshop med mig. En workshop som är till för dig som vill lägga i en till växel, utvecklas och ta ditt företag till nästa steg. Förkunskaperna finns, en del kundvana samt ett stort engagemang och redo att suga upp varenda kunskap jag ger dig med ett sugrör så att det verkligen fastnar.

Är du redo? 

Förkunskaper

En del kundvana, grundinställningar på en systemkamera, en del erfarenhet av företagandet samt sociala medier.

Du som söker en plats har kanske fotograferat i något år och känner att du vill fördjupa dig mera på olika plan. Du kan hantera en systemkamera och förstår ord som Iso, bländare, slutare och vitbalans. Du har fotograferat några bebisar samt kanske provat på någon nyfödd. Denna workshop kommer alltså att fördjupa ditt företagande till nästa nivå mer än att starta igång det. Du har även arbetat lite/mycket i Photoshop/Lightroom

 

Vad är one on one workshop?

En one on one workshop innebär att det är Bara du och jag insyltade på de områden nedan samt det du vill utvecklas ännu djupare i. Dvs har vi möjlighet att verkligen fördjupa oss ordentligt också där du känner att det skaver mest. 

Vi kör en heldag, går igenom mina olika stolpar som håller mitt företag samt tar det framåt, vi gör en nyföddfotografering och går igenom posering och vinklar samt pratar rediging, rekvisita, och annat smått och gott som hör till. Och yes, allt det du lär dig går även att dra över till bebisfoto. Dvs kommer du kunna använda informationen för mer än bara nyföddfotot. Superbra!

Läs på vett jah så tar vi oss neråt.

 

 

 

Vad ingår?

Struktur & Planering

I grunden för att hålla en planering och struktur behöver du något att lägga in. Hur, vad och varför. Mål och tankesätt att påbörja en ny resa.

 

Egen fördjupning

Här har vi chans att verkligen ta tag i ett område ordentligt och se hur det går att utveckla på ett sätt som passar dig och ditt företags situation.

 

Posering och vinklar

Jag arbetar med en beanbag, korgar hinkar samt min lifestyle hörna. Därför kommer vi gå igenom några av de grundläggande teknikerna på samtliga områden. Bebis ensam men även tillsammans med föräldrar. Här finns olika val att som vi bollar beroende på situation och önskemål.

 

Redigering

Vi kommer tillsammans sätta oss ner vid min dator och jag redigerar en av mina bilder och förklara hur jag tänker. Jag kommer även ge tips på verktyg som förenklar och ger det extra till bilderna. Har du laptop med dig kommer du kunna redigera en bild samtidigt med mig som ledsagar ifall du vill.

 

Rekvisita träsket.

Ja, rekvisita är en djungel och kostar mängder med pengar. Så vi kommer snacka om genvägar, grymma inköpsställen och hur man smartast lägger upp inköpen.

 

 

Kaffe och lunch

Eftersom vi kommer hålla på en heldag, dvs en vanlig arbetsdag för mig så kommer det givetvis bjudas på kaffe och lunch. 7 timmar av intensivträning. Efter det finns jag på mailen för frågor.

 

 

Tanke

Jag vill att ni ska gå härifrån med ett block fullt av ideer, funderingar och planer. Jag kommer inte leverera svaren på silverfat men ge er verktygen att påbörja något större. Alla är vi olika och mitt sätt att exempelvis skriva och uttrycka mig kanske inte är ditt sätt. Men det är därför ni är nyfikna. Nyfikna på vart ni är på väg. Vem ni kommer bli i det hela och vad det kommer ge er.
Drömmar har aldrig gått i uppfyllelse av att stå vid sidan och titta på. Jag har lagt ner enorma mängder med pengar, tid och kraft på att utveckla mig själv och mitt fotograferande. Det man lägger sitt fokus på växer och att man ibland känner att man trampar sand handlar mer om att lära sig att trampa smart. Så det är väl där jag kommer in. Så sluta vänta och sätt fart.

 

 

 

 

 

Workshop Nyföddfotografering Stockholm Uppsala

 

Sociala medier

Följ mig gärna på sociala medier för att få en inblick i mitt vardagliga arbete som fotograf.

Här får ni se en heldel Behind the scene bilder från vissa sessioner, förberedelser, redigering och mitt allmänna vardagskaos.

 

www.instagram.com/mrsfrankie.se

www.facebook.com/frankiemrs

Prisinformation

Min tanke är att sätta ett pris som är desamma som det mina kunder får betala för en fotografering hos mig och jag även hoppas att ni kan ta en dag. 

Mer information får ni via mailen. Kontaktformulär nedan.

 

[]
1 Step 1
Vi hittade dig här
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder