Workshop Nyföddfoto i Stockholm

One on one workshop i Nyföddfotografering

Hej och välkomna till Mrs Frankie one on one! Detta är nytt och ack så spännande! Jag har ju gjort en liten resa och jag har känt så många gånger att Detta hade kunnat gå så mycket enklare. Men så har jag stått där och slagit huvudet i väggen innan jag lärde mig allt jag kan idag. Därför har jag beslutat att börja med One on One. Dvs privatlektioner i nyföddfotografering, posering, kaffedrickande, redigering och hur man arbetar med sociala kanaler utan att få sammanbrott.

 

Workshopen är endast bokningsbar för de som bor minst 20 mil bort.

 

Förkunskaper: En del kundvana, grundinställningar på en systemkamera, en del erfarenhet av företagandet samt sociala medier.

Du som söker en plats har kanske fotograferat i något år och känner att du vill fördjupa dig mera på olika plan. Du kan hantera en systemkamera och förstår ord som Iso, bländare, slutare och vitbalans. Du har fotograferat några bebisar samt kanske provat på någon nyfödd. Denna workshop kommer alltså att fördjupa ditt företagande till nästa nivå mer än att starta igång det. Du har även arbetat lite/mycket i Photoshop/Lightroom

Vad ingår?

Struktur & Planering

I grunden för att hålla en planering och struktur behöver du något att lägga in. Hur, vad och varför. Mål och tankesätt att påbörja en ny resa.

 

Sociala medier med huvudvärk.

Lets face it. Sociala medier ger en jivla huvudvärk och algoritmen ändras kors och tvärs. Jag kommer ge er knepen hur ni håller en bra strategi som håller även fast denna algoritm ändras och hur ni håller det genuint. Struktur och personligt.

 

Posering och vinklar

Jag arbetar med en beanbag, korgar hinkar samt min lifestyle hörna. Därför kommer vi gå igenom några av de grundläggande teknikerna på samtliga områden. Bebis ensam men även tillsammans med föräldrar.

 

Redigering

Vi kommer tillsammans sätta oss ner vid min dator och jag redigerar en av mina bilder och förklara hur jag tänker. Jag kommer även ge tips på verktyg som förenklar och ger det extra till bilderna. Har du laptop med dig kommer du kunna redigera en bild samtidigt med mig som ledsagar ifall du vill.

 

Rekvisita träsket.

Ja, rekvisita är en djungel och kostar mängder med pengar. Så vi kommer snacka om genvägar, grymma inköpsställen och hur man smartast lägger upp inköpen.

 

 

Kaffe och lunch

Eftersom vi kommer hålla på en heldag, dvs en vanlig arbetsdag för mig så kommer det givetvis bjudas på kaffe och lunch. 7 timmar av intensivträning. Efter det finns jag på mailen för frågor.

 

 

Tanke

Jag vill att ni ska gå härifrån med ett block fullt av ideer, funderingar och planer. Jag kommer inte leverera svaren på silverfat men ge er verktygen att påbörja något större. Alla är vi olika och mitt sätt att exempelvis skriva och uttrycka mig kanske inte är ditt sätt. Men det är därför ni är nyfikna. Nyfikna på vart ni är på väg. Vem ni kommer bli i det hela och vad det kommer ge er.
Drömmar har aldrig gått i uppfyllelse av att stå vid sidan och titta på. Jag har lagt ner enorma mängder med pengar, tid och kraft på att utveckla mig själv och mitt fotograferande. Det man lägger sitt fokus på växer och att man ibland känner att man trampar sand handlar mer om att lära sig att trampa smart. Så det är väl där jag kommer in. Så sluta vänta och sätt fart.

 

 

Läs mer om mina nyföddfotograferingar här. www.mrsfrankie.se/nyfoddfotografering

För bokning 2020

 

Februari – Fullbokad

Mars – Fullbokad

November 1 plats

December 1 plats

 

Nya tider för 2021 släpps till hösten 2020

 

Prisinformation

Min tanke är att sätta ett pris som är desamma som det mina kunder får betala för en fotografering hos mig och jag även hoppas att ni kan ta en dag. Mer information får ni via mailen. Kontakt formulär nedan.

Sociala medier

Följ mig gärna på sociala medier för att få en inblick i mitt vardagliga arbete som fotograf.

Här får ni se en heldel Behind the scene bilder från vissa sessioner, förberedelser, redigering och mitt allmänna vardagskaos.

 

www.instagram.com/mrsfrankie.se

www.facebook.com/frankiemrs

Workshop Nyföddfoto Stockholm Uppsala


    FacebookInstagramGoogleRekommendation