Tjuvkik Nyföddfoto – Lilla E

Nyföddfotografering
Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Tjuvkik Nyföddfoto – Lilla E

NyföddfotograferingNyföddfotograferingNyföddfotograferingNyföddfotografering

 

Nyföddfotografering Stockholm

 

Vår bebisar i massor just nu och för några dagar sedan fick jag hänga med denna sötnöt 🙂

Toner i naturfärger och mest slarvigt och naturligt önskades mera än poserande som froggy. Jag älskar ju variationen så det passar verkligen utmärkt 🙂 En del poserande blir det ju i alla fall för att, säkerhet, fokus ska sättas och ljuset ska ramla rätt men annars fick det mest bara vara 🙂

 

Styling av studion

När er lilla anlänt så kontaktar ni mig relativt omgående för att boka en dag passande för fotot. Då kommer ni även få er inför pdf med tips och instruktioner. Här efterfrågas även färger ni tycker om. Dessa använder jag då när studion stylas i mitt arbetsflöde. Totalt brukar det bli ca 5-6 scener som stylas i ordning och jag har ett schema jag arbetar utifrån. Poserna gynnar varandra och är väl genomtänkta.En blandning av mer posering och lite mer slarviga. Samtliga bilder ni ser i min portfolio ingår i arbetsflödet om möjligt.

Boka er egna nyföddfotografering

Här kan ni läsa mera om Nyföddfoto hos mig. Portfolio, lediga platser, lätt prisinfo samt hur sessionen går till. Vid kontakt delas en större prislista.

Läs mera här

 

 

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »