Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Hej gott folk!

Jag får ofta höra att jag förbereder er föräldrar väldigt bra innan er nyföddfotografering med mig. Därför tänkte att jag skulle dela med mig av lite basics inför själva bokningen också! Detta går givetsvis att relatera över till andra kategorier än nyföddfotografering också.

Alright, håll i er så kör vi igång!

  1. Trust me. Under sessionen har jag bebis hos mig majoriteten av tiden och detta är för att hålla så jämn session som möjligt. Mer om det i er Inför-pdf.
  2. Tänk på er budget innan. Flera av mina kunder bokar långt innan dels för att säkra datum men också för att lägga undan pengar. Chansen är rätt stor att man kommer vilja ha Alla bilder samt eventuella produkter. Dela upp kostnaden är också möjligt.
  3. En nyföddfotografering tar ca 2-3 timmar och se till att tänka till med skjuts.
  4. Bilder på er tillsammans kommer erbjudas så om man vill ta med fina kläder till de bilderna är det värt att se över. En del klänningar finns att låna här för mamman.
  5. Gillar ni bildspråket? Jag stylar alltid i ordning mina scener enligt mitt bildspråk samt önskemål om färgval. Men mina bilder har alltid samma ”röda-tråd” och man ska kunna se att Mrs Frankie har tagit bilden
  6. Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan bokning
  7. Utbildning-Säkerhet-Erfarenhet. Är det något jag lagt ner pengar på är det just att kunna hantera alla poser säkert.
  8. Följ mig! Flera av mina kunder hänger med mig dagligen på sociala medier och får direkt insyn i både arbetssätt, Behind the scene och hur mycket tid och kraft som läggs ner. Kaffe och kärlek! Instagram @mrsfrankie.se Facebook Mrs Frankie
  9. Föreställ er! Ni kommer få bilder på er lilla som ni kommer ha för livet! Fotoböcker, väggar, bord och bakgrunder. Hur fantastiskt är inte det?

Tips inför bokning av er nyföddfotografering 1Tips inför bokning av er nyföddfotografering 2Tips inför bokning av er nyföddfotografering 3Tips inför bokning av er nyföddfotografering 4Tips inför bokning av er nyföddfotografering 5Tips inför bokning av er nyföddfotografering 6Tips inför bokning av er nyföddfotografering 7

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Cecilia och familjen i hösten

Den första hösten. När värmen fortfarande ligger kvar men nätterna börjar bli kyliga. Ljuset är varmt och gräset högt. September. Vackert! Här kan ni läsa

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra – Bland stenrös

Sommar och sol. Mmm de var varma mjuka visar när jag 0ch Sandra satte oss i bilen för roadtrip! Vi hade destination stenrös men stannade

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linn – En dröm i värmen

Sommargrönska och ljuva vindar. Lite skillnad från adrenalinkickarna man får nu i kylan! Men det blir vackert oavsett! Gravidfoto med mindre barn bjuder dessutom in

Läs mer »
Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Fariba – Bebisgos

Men jag smäller av! Håret! Det är inte ofta en bebis kommer med en hel frisyr blott 2 veckor ny i livet! Här kan ni

Läs mer »
Gravidfotograf Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

En sommardröm med Malin

Andra gången gillt ställde sig denna lilla familj framför min kameran i väntan på lillasyster! Grönskan och de brända gräset tillsammans blir verkligen en drömmar

Läs mer »