Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Hej gott folk!

Jag får ofta höra att jag förbereder er föräldrar väldigt bra innan er nyföddfotografering med mig. Därför tänkte att jag skulle dela med mig av lite basics inför själva bokningen också! Detta går givetsvis att relatera över till andra kategorier än nyföddfotografering också.

Alright, håll i er så kör vi igång!

  1. Trust me. Under sessionen har jag bebis hos mig majoriteten av tiden och detta är för att hålla så jämn session som möjligt. Mer om det i er Inför-pdf.
  2. Tänk på er budget innan. Flera av mina kunder bokar långt innan dels för att säkra datum men också för att lägga undan pengar. Chansen är rätt stor att man kommer vilja ha Alla bilder samt eventuella produkter. Dela upp kostnaden är också möjligt.
  3. En nyföddfotografering tar ca 2-3 timmar och se till att tänka till med skjuts.
  4. Bilder på er tillsammans kommer erbjudas så om man vill ta med fina kläder till de bilderna är det värt att se över. En del klänningar finns att låna här för mamman.
  5. Gillar ni bildspråket? Jag stylar alltid i ordning mina scener enligt mitt bildspråk samt önskemål om färgval. Men mina bilder har alltid samma ”röda-tråd” och man ska kunna se att Mrs Frankie har tagit bilden
  6. Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan bokning
  7. Utbildning-Säkerhet-Erfarenhet. Är det något jag lagt ner pengar på är det just att kunna hantera alla poser säkert.
  8. Följ mig! Flera av mina kunder hänger med mig dagligen på sociala medier och får direkt insyn i både arbetssätt, Behind the scene och hur mycket tid och kraft som läggs ner. Kaffe och kärlek! Instagram @mrsfrankie.se Facebook Mrs Frankie
  9. Föreställ er! Ni kommer få bilder på er lilla som ni kommer ha för livet! Fotoböcker, väggar, bord och bakgrunder. Hur fantastiskt är inte det?

Tips inför bokning av er nyföddfotografering 1Tips inför bokning av er nyföddfotografering 2Tips inför bokning av er nyföddfotografering 3Tips inför bokning av er nyföddfotografering 4Tips inför bokning av er nyföddfotografering 5Tips inför bokning av er nyföddfotografering 6Tips inför bokning av er nyföddfotografering 7

You might also enjoy

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Sandra R med sin 3de

När den lilla 3an anländer och kidsen är all over! Magiskt! Ni kanske känner igen Sandra från några av mina gravidbilder. Här är det blogginlägget

Läs mer »
Familjefotografering med familjefotograf Mrs Frankie utanför Stockholm Uppsala

Frida – Med nya krafter

Frida. Ibland träffar man en person som de känns som man träffats förut. Vi skulle ses på både gravidfoto och sen nyföddfoto. Sen vart vart

Läs mer »