Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Ida Björkman
Ida Björkman

Copyrights

Tips inför bokning av er nyföddfotografering

Hej gott folk!

Jag får ofta höra att jag förbereder er föräldrar väldigt bra innan er nyföddfotografering med mig. Därför tänkte att jag skulle dela med mig av lite basics inför själva bokningen också! Detta går givetsvis att relatera över till andra kategorier än nyföddfotografering också.

Alright, håll i er så kör vi igång!

  1. Trust me. Under sessionen har jag bebis hos mig majoriteten av tiden och detta är för att hålla så jämn session som möjligt. Mer om det i er Inför-pdf.
  2. Tänk på er budget innan. Flera av mina kunder bokar långt innan dels för att säkra datum men också för att lägga undan pengar. Chansen är rätt stor att man kommer vilja ha Alla bilder samt eventuella produkter. Dela upp kostnaden är också möjligt.
  3. En nyföddfotografering tar ca 2-3 timmar och se till att tänka till med skjuts.
  4. Bilder på er tillsammans kommer erbjudas så om man vill ta med fina kläder till de bilderna är det värt att se över. En del klänningar finns att låna här för mamman.
  5. Gillar ni bildspråket? Jag stylar alltid i ordning mina scener enligt mitt bildspråk samt önskemål om färgval. Men mina bilder har alltid samma ”röda-tråd” och man ska kunna se att Mrs Frankie har tagit bilden
  6. Avtal och bokningsfaktura skickas alltid ut innan bokning
  7. Utbildning-Säkerhet-Erfarenhet. Är det något jag lagt ner pengar på är det just att kunna hantera alla poser säkert.
  8. Följ mig! Flera av mina kunder hänger med mig dagligen på sociala medier och får direkt insyn i både arbetssätt, Behind the scene och hur mycket tid och kraft som läggs ner. Kaffe och kärlek! Instagram @mrsfrankie.se Facebook Mrs Frankie
  9. Föreställ er! Ni kommer få bilder på er lilla som ni kommer ha för livet! Fotoböcker, väggar, bord och bakgrunder. Hur fantastiskt är inte det?

Tips inför bokning av er nyföddfotografering 1Tips inför bokning av er nyföddfotografering 2Tips inför bokning av er nyföddfotografering 3Tips inför bokning av er nyföddfotografering 4Tips inför bokning av er nyföddfotografering 5Tips inför bokning av er nyföddfotografering 6Tips inför bokning av er nyföddfotografering 7

You might also enjoy

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala
Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi

Arkiv
Kategorier

Blogginlägg

Nyföddfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala

Linnea

Alltså denna lilla gosherre! Så mycket fina bilder fick vi ihop i tonerna av vitt, beige, brunt och creme! Favoriter hos mina kunder.   Här

Läs mer »

Rebecka – Hud

Men ljuset denna dag var helt crazy! Nästan disigt vackert utomhus och inomhus så där raw mjukt! Mmm mysigt! Klänningar finns att låna hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Hanna – Wild och fri

Ni får kasta era kläder – HELT ok 😉 Då blir det så här trevligt!  Här kan ni läsa mera om gravidfotografering hos mig.

Läs mer »
Gravidfotografering med Mrs Frankie utanför Stockholm och Uppsala. Bohemisk studio för gravidfoto

Elin och hennes busiga familj

För någon vecka sedan kom Elin Stahre på besök för att föreviga sin 3de lilla bebbe med gravidfoto! 2 förväntansfulla syskon som troligtvis kommer utsätta lillasyster

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

En Eddie

Alltså jag har tänkt på detta med bebisfoto. Ja jag är partisk i frågan så klart MEN tanken slog mig när jag gosade loss i

Läs mer »
Bebisfotografering Stockholm Uppsala Barnfotograf

Ann – Goset

Men myset på denna barnfotografering! Hur galet gosigt! Denna lilla herre hade en mamma som älskade texturer och olika material lika mycket som mig så

Läs mer »